Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17456226 www.bgdnes.bg

Ивайло от "Един за друг" се преби пред Мария Игнатова

Софиянецът Ивайло се преби по време на петъчната игра в „Един за друг". 16-години по-младият от половинката си Ивана левент се строполи пред камерите, за ужас на водещата Мария Игнатова.

Поредното състезание между двойките беше да познаят, какво нежните половинки обичат да хапват в леглото на закуска. Дамите се излежаваха в легла, като предварително бяха изброили любимото си хапване сутрин. Кавалерите трябваше да подредят на табличка пред тях закуската, като познаят какво „си е поръчала" половинката.

Реклама

Упражнението беше допълнително утежнено, защото мъжете трябваше да се справят с подредбата вързани с ластик, едва стигащ при максималното му разтягане до табличката в леглото срещу тях. Три точки се полагаха за точно съвпадение на продукта и мястото, на което го е приоритетизирала дамата. А една точка за познато хапване или пийване, но неправилно подредено.

В самото начало започнаха Ивана и Ивайло срещу Сияна и Светослав. Двамата мъже подредиха бързо напитките и хапването за закуската, но накрая решиха да преподредят някои от нещата. В последните секунди Ивайло се отпусна на ластика, за да се върне на мястото си, но ремъкът го изхвърли назад, той загуби равновесие и се простря по очи.

„Ивайло, добре ли си?", извика водещата Мария Игнатова, а в знак на потвърждение той успя само да вдигне палец.

Не само този инцидент помрачи играта на двойката от София. Оказа се, че 30-годишният Ивайло познава изключително добре вкуса на 46-годишната си половинка и беше подредил закуската точно според нейните предпочитания. Те спечелиха 20 точки. Нейно възклицание за една от напитките, че не е подредена правилно, по време на състезанието, обаче беше счетено за подсказване и половината им точки бяха отнети.

Четете още

Обрат! Сочените за фаворити в "Един за друг" не печелят

Обрат! Сочените за фаворити в "Един за друг" не печелят

Шок в ефира! В „Един за друг" са сигурни, че водка се прави от целина

Шок в ефира! В „Един за друг" са сигурни, че водка се прави от целина

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама