Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17463333 www.bgdnes.bg

Стоичков се снима с маймуни на Гибралтарската скала. Прогнозира разгромна загуба за "Реал" (Мадрид)

Футболната легенда Христо Стоичков се покатери на популярната Гибралтарска скала в най-южния край на Пиренейския полуостров. Там той се снима със свободно живеещи маймуни и поздрави феновете си. Носителят на "Златна топка" за 1994 година написа във фейсбук профила си: "Хубав уикенд от Гибралтар, приятели!" 

Гибралтарската скала е монолитна варовикова скала с височина 426 метра. Берберските макаци са един емблематичен за Гибралтар животински вид и тук е единственото място в Европа, където маймуни могат да се видят в естествена среда. Самите те толкова са свикнали с хората и не се притесняват от близост с тях. Дори могат да задигнат нещо от ръцете ви, ако го асоциират с храна. Освен това Ицо разгледа и пещера в региона и написа въодушевено в инстаграм: "Отличен уикенд". 

Реклама

Легендата на "Барселона" направи във видео смела прогноза за 1/4-финалния сблъсък в Шампионската лига между "Реал" (Мадрид) и "Манчестър Сити". Двата тима ще мерят сили в два мача на 9 и 17 април.

"Ще ги прегазят без никаква милост. Сега вече знаеш - 6:0 за "Манчестър Сити". Ще седнем на дивана и ще се смеем", коментира Стоичков пред един от от водещите на популярното испанско предаване за футбол "Чирингито" - Кристобал Сория.

Четете още

Племенницата на Стоичков празнува 19-ти рожден ден

Племенницата на Стоичков празнува 19-ти рожден ден

Стоичков се преклони пред Славчо Пеев и отсече: За мен беше чест!

Стоичков се преклони пред Славчо Пеев и отсече: За мен беше чест!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама