Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17482759 www.bgdnes.bg

Златното момиче Ренета Камберова НАГАЗИ в света на магията

Медалистката от Рио Ренета Камберова стана част от екипа на илюзиониста Айвън

Бившето златно момиче Ренета Камберова навлиза в света на мистиката и магията. Бронзовата медалистка от олимпиадата в Рио 2016 вече е част от екипа на илюзиониста Иван Петров - Старбой Айвън.

Реклама

Той е сред водещите имена на магичното изкуство в Източна Европа. Айвън е единственият български артист, избран да представя страната ни на детската "Евровизия" за магическо цирково шоу. Талантливият българин е отличен от режисьора на спектакъла с награда за сценично присъствие и най-добър костюм. В началото на 2023 г. заедно с Националния музикален театър Айвън създава най-грандиозния илюзионен спектакъл у нас и навлиза с гръм и трясък в световната магична индустрия.

Ренета се присъединява към екипа на магьосника в началото на годината. Първата им обща изява е родният град на грацията - Пазарджик. Нейната амбиция е да помогне магичното шоу да обиколи страната и да излезе в чужбина.

"Любов, магия, музика, танц, артистичност, идея, пълна зала, бурни аплодисменти и още, и още! Звучи като нещо, което правих 19 години, но тази страница от живота ми приключи със сълзите на щастието и олимпийския медал от Рио де Жанейро. Отвори ми врати, за каквито не съм си представяла, и ме накара да повярвам, че невъзможното е възможно. Вярвам, че съм добър човек и това е причината всичко хубаво да ме намира. Животът ме срещна с още едни изключителни хора, а техните мечти станаха и мои. Официално съм част от невероятния екип на Старбой Айвън. Бях приветствана с добре дошла в семейството на магията и от президента на световната федерация по магия Андреа Байони. Благодаря на Петър Петров, Нели Петрова, Иво Кръстев, Райчо Райчев и трите стихии - Венета Гочева, Йоана Цекова и Ева Илчева, за това, че повярваха в мен. Това е първото ми пътуване с вас, но още много ни предстоят", обяви Камберова.

Паралелно с магията бившата грация продължава да се занимава и с политика. Ренета е втори мандат общински съветник в родния й Пазарджик. Отново е част от комисията по образование, вероизповедание, демографска политика и спорт. При предишния кмет на града Камберова бе неин председател.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама