Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17485311 www.bgdnes.bg

Футболен треньор ПРИБРА 4800 лева след хитър ход в "Сделка или не"

Футболен треньор на косъм и след драматичен обрат си тръгна с немалка сума от предаването "Сделка или не".

Митко Аврамов от Монтана започна играта с кутия №11. Аврамов е треньор на деца и юноши, който от години преподава футбол на подрастващи не само у нас, но и в Испания и Китай. Той дори разкри, че играчи на Реал (Мадрид) са му помогнали да замине като треньор в азиатската държава. 

Реклама

Аврамов започна силно играта си и отначало "изгори" доста от ниските суми. Офертите на банкера започнаха от 2000 лв., но треньорът ги отхвърляше. Когато получи предложение от 3333 лв. доста умува, както обясни, защото самият той е играл в "Етър", а №3 е номерът на големия Трифон Иванов. Все пак Аврамов не прие сделката и продължи да играе. Прие размяна на кутиите, като даде своята с номер 11, а взе тази с №5. Обясни, че го прави, защото това е номерът на любимия му футболист - Франц Бекенбауер.

Оказа се, че е направил правилен избор, защото в едната имаше 50, а в другата 100 лв. Междувременно обаче Митко Аврамов прие оферта за 4800 лв., с които си тръгна вместо петдесетте лева, скрити в кутията с номера на Бекенбауер. 

Четете още

БЕЗ КЪСМЕТ! Мирела изпусна 2 бона в "Сделка или не", взе само 5 лв.

БЕЗ КЪСМЕТ! Мирела изпусна 2 бона в "Сделка или не", взе само 5 лв.

5 лв. вместо 10 хиляди в "Сделка или не"

5 лв. вместо 10 хиляди в "Сделка или не"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама