Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17493173 www.bgdnes.bg

Италианското гадже на Цвети от "Хелс китчън" я запозна с родата

  • Баба Мари хареса българската снаха 
  • Патрицио глези готвачката с екскурзия до Пиза и Флоренция

Култовата Цвети от "Хелс китчън" задълбочи връзката си с италианското си гадже.

Врачанката с екзотично поведение се запозна с роднините на приятеля си Патрицио, който я заведе в родината си. Цвети сама се похвали, че е готвила лазаня заедно с баба Мари и е вдигала наздравици с дядото на половинката си. Възрастните хора са харесали българската снаха, с която си разменят целувки и си прекарват отлично в шеги и закачки. Врачанката дори се е постарала да понаучи няколко думи на италиански, за да може да си говори с роднините на Патрицио.

Реклама

Любимият на готвачката не се ограничава само със семейни срещи, а организира и романтична екскурзия. Патрицио води Цвети до Наклонената кула в Пиза, а след това посещават най-големите забележителности във Флоренция. Безкрайно щастливата кулинарка се наслаждава на храната и напитките на Ботуша, както и на постоянните целувки с любимия си мъж. Цвети не крие любовта си и щедро споделя в социалните мрежи какво прави двойката.

Не за пръв път Цвети и Патрицио пътуват до Апенините, след като прекараха празничните дни около Коледа и Нова година в романтична обстановка в северната част на Италия - Милано, Венеция и езерото Комо.

По-рано тази година кулинарката върна жеста на любимия си и представи Патрицио пред семейството и най-близките си приятелки.

Най-колоритната участничка в предишния сезон на кулинарното предаване дълго време беше без гадже и тръбеше, че набляга на кариерата си вместо на мъжете. Изненадващо по празниците врачанката разкри, че има половинка и това е италианецът Патрицио. Цвети е прекратила практиката да си пуска разголени снимки, които често можеха да бъдат видени в инстаграм профила й. В близкото минало любимката на шеф Ангелов публикуваше кадри на едрия си бюст, както и на сочното си дупе. Това вероятно остава в миналото, защото сега готвачката държи на човека до себе си.

Край нея упорито се шушука, че чака да получи годежен пръстен и да се вземат официално с гаджето. Патрицио нещо се бавел с предложението, но след запознанството с родата нищо чудно скоро да се чуе камбанен звън за венчавка.

Остава тайна как Цвети се е запознала с Патрицио, но не е изключено това да е станало покрай работата й - врачанката е готвачка в италиански ресторант. И така да е станала любовната заварка. В "Хелс китчън" Цвети разкри, че има гадже, но след края на предаването беше сама. Без кавалер се появи и на абитуриентския си бал. Но сега изглежда много щастлива и влюбена. Желаем й успех!

Четете още

Цвети от "Хелс китчън" НАГРАБИ гаджето в Италия

Цвети от "Хелс китчън" НАГРАБИ гаджето в Италия

Цвети от "Хелс китчън" чака ГОДЕЖЕН пръстен, гаджето й се бави с предложението за брак

Цвети от "Хелс китчън" чака ГОДЕЖЕН пръстен, гаджето й се бави с предложението за брак

Реклама
Реклама
Реклама