Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17506743 www.bgdnes.bg

КАТО ХОРЪР ФИЛМ! Юристката Силви ОТКАЧИ в "Ергенът", остави всички уплашени

Юристката Силви Русева си тръгна от шоуто "Ергенът" по bTV, но остави всишки дами уплашени, като дори Алек остана потресен и не й даде последната роза.

Силви прие тежко загубата в първата шахматна игра, като наградата беше вечеря с ергена Алек. Юристката бе близо до това да я спечели, но Надя получи възможност да я саботира. Силви видимо се изнерви и заяви на Надя, че няма да забрави това. След това юристката през цялото време се държа като вещица. Не само, че има доста странен поглед, а около нея момичетата се чувстват некомфортно и застрашени. Честите главоболия и припадъци на участничките сякаш никак не са случайни. Силви не се разделя с хармониката си, като често я използва. Тя почти постоянно свири с нея в имението, но вероятно не защото обича музиката. 

Реклама

Ергенките, които спят в една стая с нея - Криси, Милена и Надежда, разкриха пред всички дами, че Силви е отправяла заплахи по адрес на Надя. От това, че иска да й забие главата в кол, до това, че ще наеме хора, да я обезобразят. Когато ергенките се събраха в двора, всички те искаха Силви да си признае, за нещата, които е казала. Юристката до последно отричаше, остана хладнокръвнa и многократно заяви, че й се слагат думи в устата. Всички бяха срещу нея и все повече се плашеха от държанието й. Криси дори каза на Силви, че не желае да спят в една стая. За всеки случай тя дори влезе в къщата, за да скрие всички остри предмети. След това разказа и целия случай на Алек, който остана потресен. 

Ергенът вследствие повика и самата Силви на самостоятелна среща, като тя отрече всичко и дори засвири на флейтата си пред него. Това по-скоро притесни Алек, отколкото да го очарова.

"Аз обикновено разбирам хората, но това момиче не мога да го разбера избобщо", откровен е Алек.

Четете още

Ергенът Виктор осинови немска овчарка

Ергенът Виктор осинови немска овчарка

ИЗПОВЕД! Ергенката Валерия била жертва на домашно насилие

ИЗПОВЕД! Ергенката Валерия била жертва на домашно насилие

БФС уволни ергенката Виктория

БФС уволни ергенката Виктория

Ергенът изгони "Мис София" Васка Джурова, целува страстно Маги

Ергенът изгони "Мис София" Васка Джурова, целува страстно Маги

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама