Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17506805 www.bgdnes.bg

Андреа Банда Банда каза защо крие фамилията си

Водещата на "Вечерното шоу" по БНТ Андреа Банда Банда за първи път проговори за това откъде идва странното й прозвище. Оказва се, че тя не иска да бъде известна с фамилията си, като дори не я спомена в ефир. "България Днес" обаче знае, че пълното име на телевизионерката е Андреа Влъчкова.

"Когато бях малка, направих ютюб канал, който се казваше "Дръж ми пуканките". В него говорех за филми и сериали. В един момент така се случиха нещата, че се наложи да започна отначало. За да не може никой никога да ми вземе канала, той трябва да носи моето име. Аз обаче имам име, което доста сложно се произнася. От малка бях решила, че когато дойде време да водя "Вечерното шоу" на БНТ, искам хората да могат да произнасят името ми лесно без да правят грешки, както би бил случаят с истинската ми фамилия", разказа Андреа в днешното издание на шоуто.

Реклама

"Въпросният ми ютюб канал имаше много силно кино общество и хората си говореха на "банда". Банда това, банда онова. И тъй като аз съм главатарят на тази банда, затова реших, че ще съм два пъти Банда, за да се отличава", обясни Влъчкова.

Всъщност eднa oт глaвнитe истински причини водещата дa пaзи в тaйнa фaмилиятa cи e богатият й баща. 65-гoдишният тaткo Крacимир Пeткoв Влъчкoв e чacт oт cъвeтa нa дирeктoритe нa "Тoплoфикaция Бaнcкo", кaктo и cъдружник в oщe 5 дружecтвa. Иенно той вкaрaл в бизнeca и мъжа нa Гaлa - Cтeфaн Никoлoв. С това бeтoнирaл приcъcтвиeтo нa щерка си Aндрea Банда Банда в прeдaвaнeтo на Гала "На кафе" по Нова телевизия, където тя се изявяваше дълго време преди да отиде в БНТ.

Четете още

Банда Банда разкри: В БНТ не конкурираме "Ергенът", тук не се гледа рейтинг

Банда Банда разкри: В БНТ не конкурираме "Ергенът", тук не се гледа рейтинг

Подкаст: Андреа Банда Банда искала да е актриса, но я поканили в телевизията

Подкаст: Андреа Банда Банда искала да е актриса, но я поканили в телевизията

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама