Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17513514 www.bgdnes.bg

Деси Слава става най-горещата баба

Фолкзвездата ходи на фитнес и обожава да плува

На 45 години певицата печели битката с килограмите

Фолклегендата Деси Слава съвсем скоро ще стане най-горещата баба. На 45 години певицата чака първото си внуче от порасналия си син Майки и неговата приятелка Анжела.

Момиченцето трябва да се роди всеки момент, а Деси е взела мерки да я посрещне в най-добрата си форма. Чалга легендата от дълги години води битка с килограмите и никога не го е крила. Въпреки това дори и пищните й форми винаги са били секси. В различни периоди певицата вдига и качва кила, но в момента изглежда, че най-накрая е намерила баланса.

Реклама

"Цял живот имам проблем с килограмите - лесно свалям, но и много бързо качвам", споделя певицата, като уточнява и че досега няма популярна диета, която да не е пробвала.

"Сега реших да слушам тялото си и ям само когато съм гладна", решава проблемите с килограмите Деси.

Звездата напълнява най-много след раждането на двамата си синове.

"Истината е, че тези килограми са в резултат на малки или по-големи хормонални обърквания в организма ми и понякога съм чела за себе си "Тази е свиня". Хора, аз не плюскам, не ям много, даже съм от хората, които хапват малко", заяви през декември 2021 година пред Николаос Цитиридис изпълнителката от Раднево.

По-късно тя разкри, че е решила проблема.

"Овладях го с медикаменти и нещата си дойдоха. Чувствам се по-добре определено. Виждала съм някакви реклами на лекарства, които са абсурдни, използват ми лицето за реклами за медикаменти за отслабване, за които не съм чувала. Смятам, че това е много опасно."

Деси поддържа младежки вид с много масажи и чести посещения на салоните за красота. Певицата напредва и в кулинарията, въпреки че преди време търпеше критики в "Черешката на тортата". Там бе подготвила артистичен спектакъл с фламбе елементи за гостите си, но се престара и трябваше да компенсира с пеене. Тогава тя сготви див лаврак със зеленчуци по провансалски и сорбе с малини за десерт. Фолклегендата вече се храни разделно и редовно спортува във фитнеса. Там понякога е в компанията на своя приятел Азис. Освен това надарената изпълнителка много обича да плува. 

"Аз съм златна русалка. Обожавам водата, нали съм зодия Риби", казва изпълнителката.

Певицата винаги е харесвала спортни натури. Тя имаше за гадже футболист, ММА боец и определено си пада по атлетичните мъже. От връзката й с 27-годишния боксьор Благой Найденов преди 6 години се роди нейният малък син Борис. Двамата с таткото впоследствие се разделиха, но запазиха добри отношения. За съжаление Деси няма голям късмет с мъжете. Тя е признавала, че нейната първа голяма любов Михаил Вълков й е посягал. Заради това тя дълги години не разрешаваше на сина си Майки да вижда баща си, който живее в САЩ. Още от дете певицата става свидетел на домашно насилие. Нейният баща често е имал големи скандали с майка й. 

Днес певицата не се притеснява от напредването на годините и чака с нетърпение раждането на внучката. "Имах малко стрес, когато ставах на 40 години. Чудих се тази четворка как ще я преживея. Веднага след това на другия ден си казах: Това е страхотна възраст и ако аз реша и аз го искам, най-хубавото може тепърва да предстои за мен. Така че няма нищо страшно", казва Деси. 

Четете още

Емилия ПРИЗНА: Дължа кариерата си на Деси Слава!

Емилия ПРИЗНА: Дължа кариерата си на Деси Слава!

Деси Слава направи ергенката Христиана на 2 стотинки! Певицата я спука от подигравки

Деси Слава направи ергенката Христиана на 2 стотинки! Певицата я спука от подигравки

Реклама
Реклама
Реклама