Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17518483 www.bgdnes.bg

Нети се зарече да не си сменя лицето

"Звучи парадоксално, но напоследък започнах да харесвам повече лицето си, отколкото на младини", призна Нети в студиото на БНТ. Половинката на Дони е категорична, че за нищо на света няма да смени лицето си. Пеещата актриса настоява да остане с чертите, с които се е родила, и не разбира защо нежната половина от човечеството се втурна да го прави. "Аз по никакъв начин няма да променя чертите си!", заяви уверено тя.

"Разбира се, аз редовно се подлагам на процедури за млада и свежа кожа, но винаги предупреждавам: "Искам лицето ми да остане моето!". 

Реклама

Изпълнителката на "Луната спи" повдигна завесата и над "семейната кухня". Грациозната блондинка е на мнение, че звездният й спътник в живота и на сцената притежава "страшно ексцентричен ум". "Не си мерим егото. Просто Дони е по-силен и по-фокусиран от мен. Но това не пречи да се слушаме и да си вярваме един на друг", констатира Нети.

Избраницата на певеца с уникалния фалцет и сега не наруши правилото си да не коментира политиката. Причината е, че номер едно за нея оставало изкуството. А политиката някак не я засягала, "не усещала да има участие в нейния живот".

"Логично се занимавам първо със себе си. Първо трябва да направя да направя добрина за самата мен, за да мога да направя и за моето семейство и за този, който ми е поискал помощ", убедена е изпълнителакта на "Тази вечер аз съм хубава".

 Нети не смята, че горчивите уроци на живота трябва да се игнорират, защото собственото страдание и болка ни учи да бъдем по-състрадателни. "Когато животът ти поднесе лимон, си направи лимонада", цитира една  модерна напоследък максима половинката на Дони. 

Четете още

Дони със сантиментален албум за ЧРД на дъщеря си

Дони със сантиментален албум за ЧРД на дъщеря си

Нети: Бях глуха с лявото ухо!

Нети: Бях глуха с лявото ухо!

Нети влиза в образа на  Калас

Нети влиза в образа на Калас

БРАВО! Нети се обезкосми за лятото

БРАВО! Нети се обезкосми за лятото

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама