Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17541807 www.bgdnes.bg

Певецът на "Радка пиратка" се влюби в рибарка

Да намериш любовта на 60 

Новото гадже на Тошко Тодоров търси и трюфели в горите

Бащата на култовата "Радка пиратка" Тошко Тодоров посрещна пролетта с ново маце.

Това обяви самият той в профила си във фейсбук, като смени статуса си на "обвързан". Новата изгора на Тошко е русокосо гадже от Горна Оряховица и се казва Мима Шопова.

За новата любов на Тодоров се знае, че е страстна рибарка и използва всяка свободна минута, за да обикаля водоемите и да лови всякакви големи риби: сомове, шарани, каракуди, кефали и скобари. Харесва и дънния риболов, и течащите водоеми, защото в язовир и баба знаела да лови риба.

Реклама

Личният рекорд на дамата за уловена риба е 72 кг, която измъкнала от водата след дълга и ожесточена двучасова борба с помощта на приятели. Мима има и друга страст - обикалянето по планините в търсене на трюфели. Тя има специално обучено куче Бойко, което е кръстоска между кокер и бретан шпаньол. Купила го за 1500 лв., но Бойко вече отдавна си е избил парите.

След като фолкветеранът обяви новината в мрежите, само за няколко часа легендата получи десетки поздрави и пожелания за дълги и щастливи съвместни години с изгората. Като сред хората, честитили новата любов, има дори и българи отвъд океана. "Бате Тошко, велик си. Бъди много щастлив и не спирай да ни изненадваш. Пък и време ти е да осъвремениш репертоара и да има и продължение на "Радка пиратка", пише Дамян Николов от Чикаго. "Айде, наздраве и да имате с Мимето след време и дечица. И двамата сте млади още", пожелава му Красимир Ангелов. "Адаш, през последните години имаше толкова много неприятности, че е крайно време вече съдбата да спре да ти изпраща изпитания и да ти носи в бъдеще само радостни моменти и случки", пише и Тодор Димитров-Тото.

Четете още

Тошко Тодоров, изпълнител на ретро хита: Радка Пиратка не излиза навън!

Тошко Тодоров, изпълнител на ретро хита: Радка Пиратка не излиза навън!

Певецът на "Радка Пиратка" дундурка дете
Певецът на "Радка Пиратка" дундурка дете

Певецът на "Радка Пиратка" дундурка дете

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама