Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17542688 www.bgdnes.bg

Победителите от "Един за друг" празнуват в Истанбул

Някои от двойките си остават приятели и след къщата

Пернишката двойка Михаела и Венцислав, за която се знае, че ще спечели тазгодишния сезон на "Един за друг", споделиха как си поливат победата в Истанбул, Турция. Победителите са щастливи и са си организирали романтична почивка в южната ни съседка.

Михаела и Венцислав са се прегърнали на известния площад пред Синята джамия. Освен с туристически забележителности двамата няма как да не си угодят и с турските изкушения на сладкарството.

Реклама

Разкритието, че Венци и Михаела ще са грабнали голямата награда, излезе преди няколко дни.

Близки до снимачната площадка разкриват, че именно перничаните ще са победители в петия сезон. Двамата се запознават на новогодишно парти.

"Помислих си, че е много красива", спомня си Венци. "Тоя ще е моят", припомня си Михаела.

Живели са заедно в САЩ, но решават да се завърнат в родния си град, където създават семейство. Михаела е на 29, а Венцислав на 33. Те са двойка в живота от 7 години, а от две ги радва малката им дъщеричка Вая.

Освен Венци и Михаела в мегаполиса на Босфора са някои други двойки от формата. Дарина и Дени не са пред Синята джамия, но са седнали в лъскав мол, където зад тях е написано името на града. Още една двойка, полицайката Маги и Крис, също са се гушнали на същото място като перничаните. Явно някои от двойките са си станали близки приятели и времето в къщата ги е накарало да прекарват още повече време заедно.

Смешен детайл в снимката на Маги и Крис е, че на полицайката й се виждат розовите чорапки, за които получи критики в мрежата, но Маги е над това да се занимава дали да й се виждат чорапите, или не!

Друга двойка също го е ударила на екскурзии, но не в Истанбул с другите двойки. Петя и Диян са сложили тюрбани и са в една арабска приказка в Дубай. Вероятно месеците в къщата на "Един за друг" са били малко задушевни за влюбените и в момента всички ги избива на големи пътешествия!

Четете още

РЕЦЕПТА! Гери от "Един за друг" пише фермани от яд след семейни скандали

РЕЦЕПТА! Гери от "Един за друг" пише фермани от яд след семейни скандали

Дамите от "Един за друг" в истерия! Ядоха щурци, свински крачета и сурова кайма във "Вилата на любовта"

Дамите от "Един за друг" в истерия! Ядоха щурци, свински крачета и сурова кайма във "Вилата на любовта"

Реклама
Реклама
Реклама