Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17543130 www.bgdnes.bg

РАЗКРИТИЕ в "Стани богат": 2 пъти ОБИРАТ мъжа на шахматистката Антоанета Стефанова под дулото на ПИСТОЛЕТ

Разкритие разтърси "Стани богат"! Обират известен шахматист и треньор по шах.

Когато бях в Аржентина, ме обраха два пъти, докато ме държаха под дулото на пистолет! Това разказа по време на участието си в "Стани богат" по БиТиВи гросмайсторът Иван Чепаринов - съпруг на шахматистката Антоанета Стефанова и бивш треньор на Веселин Топалов.

"И двата пъти ми взеха някакви дребни пари, защото ме бяха предупредили, че не трябва да нося големи суми в себе си. Очевидно бяха прави", спомня си ужасяващите преживявания съпругът на Антоанета Стефанова, която е световен шампион по шах.

Реклама

Това разкритие направи Чепаринов, след като му се падна въпросът: 

Къде през 2007 година е извършен най-големият обир на банка, намиращ място в Книгата на рекордите на Гинес?

А: Великобритания

B: Ирак

C: Аржентина

D: Мексико

Чепаринов не успя да отговори правилно на този въпрос и заложи на Великобритания, но уви, верният отговор бе Ирак. Така бившият треньор на Веселин Топалов напусна "Стани богат" с чек за 3 хиляди лева. 

Чепаринов не напусна преди да разкаже малко за самия Веселин Топалов, а дори и за неговия брат.

"Спомням си, че братът на Веселин Топалов отглеждаше чинчили, едната се казваше Чинчо!", припомня си Чепаринов. Именно тази среща на Чепаринов с чинчилите на брата на Топалов му донесе и сигурната сума от 3 бона, защото позна, че те не носят малките си в в торба, след като ги родят.

Относно самия гросмайстор Веселин Топалов бившият му треньор каза, че все още е много силен.

"Веско просто е вече на възраст, на която не играе много, но продължава да играе и е още много силен.", категоричен бе Чепаринов.

"Бях треньор на Веселин Топалов 5-6 години. Също така и на Антоанета бях треньор преди да бъдем заедно. И нека да напомним, че наскоро националният женски отбор по шах стана европейски шампион. Това за мен е огромно постижение. Новото поколение по шах е много силно, надъхано и мотивирано.", смята гросмайсторът.

Четете още

Комшия на Ники Кънчев взе 5 бона в "Стани богат"

Комшия на Ники Кънчев взе 5 бона в "Стани богат"

Певец спечели 1500 лв на писателка в „Стани богат”

Певец спечели 1500 лв на писателка в „Стани богат”

Реклама
Реклама
Реклама