Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17554260 www.bgdnes.bg

Цяло семейство игра в „Стани богат”

Баща и двама синове играха в днешния „Стани богат". Семейното участие беше доста успешно и доведе до отключване на въпрос за 10 бона.

Всъщност реалният играч беше студентът в Нидерландия Мартин Маринов. 20-годишният младеж от Плевен беше в студиото с баща си Димитър. В шоуто се включи като жокер и брата на Мартин Кольо. Студентът потърси батко си на въпрос, коя планета няма естествени спътници. Мартин смяташе, че това е Марс, но се довери на Кольо за верния отговор – Венера. После в играта се включи бащата Димитър. Той бе повикан за подкрепа на въпрос, кой известен учен стига до Патагония с кораба „Бигъл". Маринов-старши заложи на Дейвид Ливингстън, защото българската мисия на близката до Патагония Антарктида е на едноименния остров. Синът обаче игра и 50 на 50 и компютърът отхвърли Ливингстън, а Мартин даде правилния отговор – Чарлз Дарвин.

Въпрос за 10 бона беше кой музикален инструмент спада към дървените духови. Мартин заложи на тромбон, а баща му на валдхорна. Правилният отговор обаче беше саксофон и това им коства хубавата сума. Все пак Мартин си тръгна с 2000 лв.

Четете още

РАЗКРИТИЕ в "Стани богат": Христо Стоичков бил "Кучето" в училище

РАЗКРИТИЕ в "Стани богат": Христо Стоичков бил "Кучето" в училище

Баба мажоретка от Враца грабна 5 бона в "Стани
 богат", не спи два дни преди участието

Баба мажоретка от Враца грабна 5 бона в "Стани богат", не спи два дни преди участието

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама