Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17561551 www.bgdnes.bg

ИНТИМНО! Саня Борисова пред "България Днес": Винаги има последици от секса!

Актрисата снима нов филм с Ники Илиев 

Доли ЛУКАНОВА

"Никога не е просто секс. Винаги има някакви последствия, приятни или недотам и ние трябва да сме отговорни за действията си! Това е дълбоко свързване с другия и не е правилно да гледаме на този акт като на нещо маловажно."

Това споделя пред "България Днес" актрисата Саня Борисова. Изказването й е провокирано от наближаващата премиера на новия й филм "Никога не е просто секс". Комедията разказва за женската еманципация, чийто сюжет е изграден чрез ирония, сарказъм и умерена доза дързост. Продукцията ще ни провокира да прогледнем относно съвременното отношение към сeкса и любовта.

Реклама

В лентата освен в обувките на актриса Саня влиза и в ролята на режисьор, а заедно с още една дама си поделят продуцентството.

"Бих казала, че режисурата е по-голямата ми страст от това да се превъплъщавам в роли, поне на този етап. Сложно е да съчетаеш и трите неща, но не е невъзможно", допълва Саня.

Това е първият филм под режисурата на Борисова. В него ще вземе участие и бившата половинка на синеоката красавица - Ники Илиев, на който е отредена забавна роля. Двамата вече имат няколко филма зад гърба си, но този път ролите им са разменени.

"Имаше леко напрежение в първия момент, но много бързо го обърнахме в шега. Ники беше максимално отдаден. Помогна ми със съвети и ми оказа приятелска подкрепа. С него се разбираме прекрасно по отношение на работата", казва още актрисата и допълва, че колкото и да е трудно, е много важно приятелските отношения между двама души, които са имали връзка, да се запазят.

Въпреки високите градуси навън Саня не е планирала почивка през лятото. Актрисата най-вероятно ще съчетае полезното с приятното, тъй като й предстоят фестивали и в страната, и извън нея, на които ще гостува с новия си филм, чиято официална премиера е на 10 май.

Четете още

Актрисата Саня Борисова: Любовта не е просто секс

Актрисата Саня Борисова: Любовта не е просто секс

Саня Борисова забегна на топло за Бъдни вечер, ще празнува в Дубай

Саня Борисова забегна на топло за Бъдни вечер, ще празнува в Дубай

Реклама
Реклама
Реклама