Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17562032 www.bgdnes.bg

Фънки стана заврян зет, разкри за новия си дом

Живея на ново място, с наградата от 500 лева ще си купувам храна

"Живея на ново място повече от година. Със семейството ми преди живеехме в кв. "Хиподрума". Сега сме в центъра - на ъгъла на "Оборище" и "Сан Стефано", в жилище на съпругата ми. И да, ако питате, заврян зет съм, така да се каже, но това не ми пречи."

Това сподели през смях музикантът Димитър Ковачев - Фънки, който смени адреса си до Докторската градина. Фънкарят от "Черно фередже" сподели, че таваните на жилището му са изключително високи, а неудобството било и че нямало асансьор.

Реклама

"Всеки ден се изкачвам по няколко пъти и това ми е тренировката за деня, иначе с фитнесите съм скаран. Сградата е строена през 20-те и е много характерна за онова строителство тогава", обясни Фънки.

По същото време, когато се е преместил да живее на друго място, той е взел и нов офис. "Добре ми е, всичко е на 6", смее се музикантът.

Колкото до наградата от 500 лева, която е във формата на пожизнена пенсия, Ковачев не знаел, че му отпусната, но много й се зарадвал.

"Разбрах за нея, когато ми поискаха да изпратя документи. Одобрен съм, което е много хубаво. Това е награда, създадена преди време от царя, а после комунистите я премахнаха и сега пак се възстанови. Мисля, че е справедливо това. Парите, които ще идват всеки месец, ми дават някаква финансова сигурност. С тях ще си добавям към бюджета, най-вероятно ще ги използваме за храна", сподели Фънки.

Според него хората, които протестират срещу тези пожизнени пенсии, са по-скоро непросветени идиоти, на които не иска да обръща внимание. "За мен е важен жестът. Преценено е да ми бъде дадена на мен тази награда и аз благодаря с цялото си сърце", обясни още музикантът.

Това, което му предстои съвсем скоро, е да си направи нов татус.

"Още не мога да намеря свободно време, най-вероятно като свършат "Капките", защото, както знаете, съм в журито. Всичките ми татуси по тялото си ми харесват много. Винаги съм ги сънувал, преди да си ги направя. В най-скоро време възнамерявам да си татуирам левия крак и част от лявата ръка", сподели още Фънки.

Четете още

Фънки НА ЗОР в градски клозет, Коцето ХВЪРЧИ да му носи тоалетна хартия (КУЛТОВО ВИДЕО)

Фънки НА ЗОР в градски клозет, Коцето ХВЪРЧИ да му носи тоалетна хартия (КУЛТОВО ВИДЕО)

Фънки се пенсионира, вижте колко пари ще взима

Фънки се пенсионира, вижте колко пари ще взима

Реклама
Реклама
Реклама