Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17582068 www.bgdnes.bg

Певицата Мария в най-искреното си интервю: "Капките" ме промениха, поставям ново начало във всичко

Най-голямата ми грешка бе да се откажа от музиката 

Коя е тя

Певицата Мария едва ли има нужда от представяне. Секси миньончето е сред най-разпознаваемите ВИП персони у нас. Била е част от редица риалити формати, а в момента е сред участниците в "Капките".

Пред "България Днес" Мария открехна душата си и даде едно от най-личните си интервюта.

Реклама

- Мария, в края на миналата седмица дадохте интервю за най-голямата гръцка телевизия. А причината - превъплъщението ви в Елени Фурейра в първия лайв на "Капките". Как ви потърсиха?

- Онзи ден моят мениджър е получил обаждане. Видели са изпълнението ми на Елени Фурейра в първия епизод на "Капките". Искаха да им разкажа, да покажем кадри от шоуто. Дори са благодарили, че съм изпяла песен на тяхната изпълнителка, станала популярна с "Евровизия". А тук, в България, имаше хейт към мен след първия епизод. Чух какво ли не. А Гърция ми се кефят. Това е огромен парадокс.

- Участието в "Капките" със сигурност е изтощително, особено за един попфолк изпълнител, който е зает по цял ден. Как успявате да съчетавате всичко?

- Разпределям си много правилно времето. Аз съм човек, който става рано. Въпреки професията ми, дори понякога не лягам, за да не пропускам нещата, които имам да върша.

- Много ваши колежки отказват да са част от "Капките", защото е адски трудно попфолк изпълнител да имитира и да влезе в образа на друг. Вие как се навихте?

Реклама

- Моите участия във формати никога не са случайни. Те са винаги специални. Аз си ги позволявам не само заради финансови условия и това, че ще съм в ефир. Позволявам си заради етапите в живота ми, през които преминавам. При мен всичко е лично. Няма никога нищо случайно, винаги има умисъл. Сега съм имала нужда да преживея нещо, което да ме събуди и разтърси. Затова съм в "Капките" и сега не мога да се спра. Името ми се чува отново с добро. Говори се за мен.

- Разкажете малко за подготовката ви за отделните образи?

- Готвя се много сериозно за формата. При мен всичко се получава идеално. Излизала съм пред пълни зали - над 44 хил. души, но "Капките" имат една своя магия. Не си ли този, който имитираш, не могат да се случат нещата. Когато отидох на първата репетиция, така изтръпнах, че не можех да танцувам, да пея. Не знам какво ми стана. Знам песента, пяла съм, но... просто бяло петно. Притесних се, имаше вълнение. Научавам много от всички - Етиен Леви, Дони, Рафи. Участието ми в "Капките" ще остави един траен белег. И нищо в работата ми вече няма да бъде същото. Различна нагласа и идеи имам. От "Капките" се заредих откъм работа. Смятам да поставя ново начало, като цяло във всичко. Промениха ми житейската позиция даже. Толкова съм влязла в ритъм, че записах последната си песен за 30 мин.

- На няколко пъти натъртихте на ново начало. И раздялата ли със съпруг номер 3 визирате също?

- Тази тема не смятам да я коментирам. Фокусът ми вече не е върху личния ми живот в момента, заклевам се в думите ми. Фокусът ми сега е само върху работата, защото всичко се преекспонира. Кариерата ми на преден план, друго не мисля, нямам планове за личния си живот. Дъщеря ми, работата са ми на първо място.

- Обаче на няколко пъти спирахте да пеете.

- Това вече изобщо не стои на дневен ред. Това бяха най-големите ми грешки в живота. Трудно се бъркам и рядко греша, но тогава го направих. Бързо научавам, бързо се сещам, нещо не съм била в ред (смее се), че да напусна. Всеки има падения и височини. Това го имам като падение.

- Изпитвате ли страх от бутона?

- Да. Имах страх в началото. Мислех си "леле, сега какво ще ми се падне". "Ами сега, ако е мъжки образ." Сега обаче е друго. Нямам търпение да видя какво ще е. Как ще ме направят, как ще изглеждам.

- Спечелихте вече една победа с имитацията на Doja Cat. Това помогна ли да се отърсите от напрежението?

- О, да. Моето изпълнението са го пуснали на американците, които отговарят за формата. Впечатлени са от уникална трансформация. Искам само да кажа, че песента Woman е трудна. Това беше една от най-сложните задачи. Готвих се 2 пъти повече.

- Бяхте обвинена, че пеете на плейбек в "Капките". Как ще го коментирате?

- Вие представяте ли си? Това е подсъдимо. Няма как да се случи. Не само за мен, ама за всеки. Тогава никой няма да се притеснява да пее. И всеки ще е топ. Защо да се прави само за мен? Ако на този формат се появиш на плейбек, му се губи магията. Моите участия във формати никога не са случайни.

- Дъщеря ви Марая гледа ли ви в "Капките"?

- О, яко се вълнува. На всеки лайв коментират с другите деца - от училище и приятели. Засипват ме със съобщения, все позитивни, разбира се (смее се).

- Откъде черпите тази енергия?

- Чудя се откъде я имам. Може би съм хиперактивна и не мога да спра. А гладувам постоянно. Пазя диети - 40,5 кг съм.

- Защо пазите диета, като сте 40 кг?

- (Смее се.) Ами само с диета става, само с диета. Здравословно живея. Алкохол почти не пия. В редките случаи, в които се случва, е по 20-30 грама. И след тях направо излитам в космоса. Напивам се страшно бързо, но и това си има чар, защото ставам и си танцувам.

- Дъщеря ви е 10-и клас. Скоро ще завърши. Имате ли планове за нея?

- Лятото ще стане на 16 г. Обмислям да я изпратя в чужбина. Говори вече 3 езика - български, френски и английски. Миналата година я питах какво иска за рождения ден. И знаеш ли как ми отговори? Не искаше нещо материално, което е напълно логично за деца на възрастта й. Попита дали имаме възможност и да я изпратим на лагер, на който да усъвършенства френския си. Пратихме я в Швейцария. Стоя там без телефони, без забавления, само учене.

Това ме направи много щастлива. Много се гордея с Марая. Очевидно съм се справила добре като родител. Мотивира ме за в бъдеще. И затова искам да отиде извън България. Тук, у нас, момичетата и момчетата стават големи веднага. Няма го прехода. Това не е окей. Искам детето ми да мине по този последователен път. А не да скача от дете в жена.

Четете още

Мара Отварачката смени професията, няма да повярвате КАКВО ХВАНА

Мара Отварачката смени професията, няма да повярвате КАКВО ХВАНА

Реклама
Реклама
Реклама