Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17608469 www.bgdnes.bg

Близките на певицата Дебора притеснени след ареста

Близките ми са много притеснени, чакаме кръвните проби, казва певицата

"Няма да коментирам каквото и да било засега. Чакам резултатите от кръвните проби. В момента съм в много тежки паникатаки и не искам да говоря. И да, близките ми са много притеснени за мен. И не само те, всички около мен. Надявам се по-скоро да излязат кръвните проби."

Това каза пред "България Днес" фолкпевицата Дебора, която във вторник катастрофира, а полевият тест отчета над два промила алкохол в кръвта й.

Реклама

Вчера Дебора бе освободена от килията срещу 5 бона гаранция. В момента се чака експертизата от кръвната проба, която е дала певицата преди ден в столична болница. Също така предстои да се установи стойността на автомобила "Фолксваген Артеон", който изпълнителката е управлявала. Возилото е взето на лизинг, което означава, че не може да бъде иззето от държавата, но след като се установи стойността му, Дебора ще трябва да плати тази сума на държавата.

Фолкпевицата бе спипана да бръмчи пияна зад волана във вторник по обяд, след като направи лека катастрофа. Дебора съвсем леко закача друг автомобил, по двете коли няма никакви материални щети, а шофьорът на другото возило е абсолютно невредим. Това поясниха за "България Днес" от прокуратурата. Певицата бе сгащена на булевард "Черни връх" в столицата. Дрегерът отчете 2,9 промила алкохол в кръвта й, а сега ще стане ясно колко точно е била пияна, след като излязат резултатите от кръвната й проба.

Междувременно се оказа, че мнозина хора бъркат изтезаваната Дебора Михайлов от Стара Загора с фолкпевицата Дебора. Това съобщи в инстаграм самата Дебора Михайлова, която бе рязана с макетно ножче, бита жестоко, а главата й бе обръсната.

"Здравейте, приятели! Излязоха доста статии с грешна информация по мой адрес! Бих искала да кажа, че има доста голяма разлика между Дебора Михайлова и Дебора Иванова!", ядосва се изтезаваното момиче, което също гради музикална кариера.

 

Четете още

Дебора като Диона - оправдава се за алкохол с лекарства

Дебора като Диона - оправдава се за алкохол с лекарства

Пускат Дебора срещу 5 бона гаранция

Пускат Дебора срещу 5 бона гаранция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама