Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17628146 www.bgdnes.bg

Алберт Попов се отдава изцяло на щерката

Звездата в ските спретна парти за първия рожден ден на Кая

Детско парти по случай първия ден на щерка си организира най-добрият български скиор в алпийските дисциплини Алберт Попов. Той и неговата половинка Деница Чаева се постараха да направят щастлива малката Кая. Русокосото сладурче получи куп подаръци, но най-много се зарадва на плюшените си играчки Мечо Пух, Тигър, Прасчо и магаренцето Йори.

След като сезонът в ските официално приключи, Алберт разкри, че се отдава изцяло на своята дъщеря.

Реклама

"Краят и на този сезон дойде. Сезон, който имаше своите върхове и спадове и емоции от всякакъв характер. Исках да покажа много повече, но борбата продължава през следващия сезон. Щастлив съм, че отново Банско беше домакин на стартове от световната купа по ски, и се надявам скоро отново да имам възможност да карам пред родна публика. Благодаря на моя страхотен екип за отдадеността и усилията, които полагат ежедневно. Сега е време за Кая", заяви Попов.

"Последни ски дни и готови за пролетта", възкликна и Деница. Тя и Кая бяха неотлъчно да Алберт, дори когато той се спускаше на пистата на Бъндеришка поляна в Банско за световната купа.

"Ще има после да й показваме, че и тя е била на това състезание", коментира 26-годишната ни звезда в зимните спортове. Попов вече е калил щерка си, като я заведе на планина едва 9-месечна. Кая показа, че не се плаши от студ и сняг, по време на разходки из Швейцарските Алпи.

По-рано тази година Алберт и Деница отбелязаха 8 години от началото на връзката си.

"Гордея се с Алберт! Знам какви усилия е положил и какво стои зад тези резултати. Добрият партньор до всеки човек е голяма сила и не само в спорта, а по принцип! Важно е да имаш толкова близък човек, с когото можеш да споделиш и върховете, и разочарованията си. И двамата се подкрепяме изключително много във всичко", казва Деница.

В края на март водещият български алпиец Алберт Попов спечели гигантския слалом в Банско, който бе част от финалите на Балканската купа. Той и половинката му вече са планирали скорошна почивка на южна морска дестинация. Желаем му късмет на всички фронтове!

Четете още

Алберт Попов спечели гигантския слалом за Балканската купа в Банско

Алберт Попов спечели гигантския слалом за Балканската купа в Банско

Алберт Попов след отменения слалом: Сигурен съм, че истинските зими ще се завърнат!

Алберт Попов след отменения слалом: Сигурен съм, че истинските зими ще се завърнат!

Реклама
Реклама
Реклама