Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17640399 www.bgdnes.bg

Звезда от филм за 007 следи Наско Месечков

  • Елиа Ло Тауро: Невероятно! Зашеметяващо!
  • "Целият този труд си заслужава", коментира танцьорът от "Денсинг старс"

"Когато професионалисти от световна сцена се изкажат за творчеството ти, и то по този позитивен начин, тогава разбираш, че целия този труд си заслужава", коментира талантливият танцьор Атанас Месечков, който се състезава в "Денсинг старс", пред "България Днес".

Реклама

Преди броени дни танцьорът, познат на всички от различни телевизионни участия, получи сериозно признание в интернет.

Първокласна холивудска звезда следи под лупа работата на Наско в предаването и го засипва с комплименти. Елиа Ло Тауро, който блести във филма за Бонд "007 Координати: Скайфол" и обира аплодисментите в лондонския Уест Енд, обсъжда екзалтирано всяко изпълнение на партньора на д-р Неделя Щонова.

"Невероятно! Зашеметяващо!", коментира италианецът в социалните мрежи, впечатлен от сложната хореография в "Денсинг старс".

"Думите на професионалист като вас са огромно признание за мен", отвърна поласкан Наско, който знае, че Елиа се изявява на най-известните сцени.

"Няма как да не познавам един от солистите на мюзикъла по филма "Мулен Руж", който се поставя в един от най-големите театри в Лондон пред 10 000 души", споделя още Месечков пред "България Днес". Ло Тауро е играл и в мюзикъла "Цар лъв" на Тим Райс и Елтън Джон в Лицейския театър в Лондон.

Наско партнира на невролога д-р Неделя Щонова, която е абсолютен фаворит на публиката и редовен лидер по зрителски гласове. Както и да я оцени журито, зрителският вот винаги я е изстрелвал до първото място за вечерта.

"Няма как да не съм доволен. Тя е невероятна и ме изненада много с умението да бъде толкова устойчива пред сложното танцово съдържание, което аз поставям. За мен тя е шлифованият диамант на този формат. Един невероятен човек, готов да се отдаде с пълната си емоция и трудолюбивост в създаването на изящно изкуство", коментира Месечков за партньорката си.

Четете още

Д-р Щонова към Месечков в "Денсинг старс": Обичам те!

Д-р Щонова към Месечков в "Денсинг старс": Обичам те!

Месечков след "Мулен Руж" страда за таланта си

Месечков след "Мулен Руж" страда за таланта си

Реклама
Реклама
Реклама