Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17646642 www.bgdnes.bg

Ергенката Виктория организирала "Футболист на годината"

Издаде се сама

Мацката имала солидни връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди

Семейството на най-одумваната участничка в "Ергенът" Виктория дълги години е организирало конкурса "Футболист на годината". Това става ясно от думите на самата участничка в шоуто.

Реклама

Както е известно, наричаната "Цър-пър" от останалите дами в риалитито, доскоро бе част от родната футболна централа. След промените и идването на власт на Георги Иванов-Гонзо обаче брюнетката бе уволнена.

Въпреки че не е част от БФС, Виктория се появи на наградите "Футболист на годината". А това разбуни духовете.

"Много въпроси породи това защо съм била на церемонията. Била съм се натресла. Четох какво ли не. Истината обаче е, че семейството ми организираше "Футболист на годината" до преди известно време. Ние изработвахме рекламата, наградите и абсолютно всичко, свързано със събитието. Имам достатъчно контакти и познати, че за да ме поканят на "Футболист на годината". Мога да съм навсякъде", разкри самата Виктория в социалната мрежа.

Именно благодарение на връзките на родителите си ергенката успява да се уреди в БФС. И да стане футболен мениджър. Семейството на Виктория било сред най-уважаваните и тачените в спортните среди. И логично те й удрят едно рамо в развитието.

"Работила съм като стажант с един известен журналист. С него организирахме рали "България" и други състезания", добави още т.нар. "Цър-пър".

Родителите на Виктория пък я подкрепили да влезе в шоуто. 30-годишната брюнетка била една от малкото участнички, които прекрачват прага на имението само и единствено заради ергена Алек. Самата Виктория сподели преди дни, че е имала чувства към блондина и е била влюбена в него.

Четете още

Виктория от "Ергенът": Имам пъпки и криви зъби, но нямам конкуренция!

Виктория от "Ергенът": Имам пъпки и криви зъби, но нямам конкуренция!

ВОЙНА В "ЕРГЕНЪТ"! Теа към Виктория: Ще умреш!

ВОЙНА В "ЕРГЕНЪТ"! Теа към Виктория: Ще умреш!

Реклама
Реклама
Реклама