Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17647315 www.bgdnes.bg

"Един за друг" се събраха на прасе

Състезания с бебета, прасета на фурна и кючеци

Вече организират и екскурзия до морето с тумба 40 души!

Влюбените двойки от минали сезони на "Един за друг" направиха грамадно пиршество насред природата на Централна България. Дори и години след общото съжителство във формата голямата тумба си прекара повече от добре.

Веселата компания вдига наздравици, обръща чаши, върти танци заедно с бебетата и го удрят на джангър. Мъжете се надиграват с кючеци, а дамите са се събрали и си казват наздраве с вино.

Реклама

Докато момичетата си бърборят на дългата маса и се завръщат в приятните спомени от риалитито, пожарникарят Христо от сезон 4 ни се фука със специалитета на вечерта: цяло печено прасе. Сливенчанинът показва как е подредена тавата със салатка, а прасето е захапало лимон. Видимо за голяма тайфа от над 20 души едно прасе ще е минимумът, за да нахрани всички.

Количките с бебета, заобиколили масите, не пречат на гьобеците, които си раздават бившите участници. Криси от миналия сезон направо е хванала малката Матеа в ръцете си и така играе кючека!

Като става въпрос за бебета, двойките не са занемарили своите рожби да киснат само около масата. През деня майките са измислили програма, за да разнообразят деня на децата сред природата. Едно от тях, хванато в кадър, е състезание с бебешки колички! Криси и Виктория са застанали на стартова позиция, за да се надбягват коя е най-бързата майка.

Виктория пък ни показа повече от самия вилен комплекс, намиращ се около Търговище. Къщите отвътре са целите покрити с дърво и имат огромен купол, които създават романтична атмосфера. След гъчканицата в къщата на "Един за друг" двойките все избират места, където да е по-просторно.

"Чувствам се като препила, защото почти не съм спала, все пак бяхме с бебето, но си струваше! Компанията беше изключително откачена!", сподели Даяна от сезон трети.

След веселяшкия уикенд компанията вече започва да прави планове за следваща, още по-голяма сбирка. Но този път на морето с 30-40 души. Явно на бившите участници такива събиранки ще се превърнат в традиция.

Четете още

Сияна и Светльо от "Един за друг" на косъм от РАЗВОД

Сияна и Светльо от "Един за друг" на косъм от РАЗВОД

Дарина и Денис напуснаха "Един за друг", Петя и Дилян се разплакаха

Дарина и Денис напуснаха "Един за друг", Петя и Дилян се разплакаха

Реклама
Реклама
Реклама