Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17657204 www.bgdnes.bg

Благо Джизъса не чака 5-о дете

Ванко 1 показа щерка си с плосък корем

Благой Георгиев не чака 5-о дете.

Слухът, че Джизъса отново ще става баща, тръгна от пловдивска медия, но бе разбит на пух и прах от Ванко 1.

Както е известно, от месеци бившият футболист има авантюра с щерката на рапъра - Ивана. Преди дни дуетната половинка на Мишо Шамара отпразнува рождения си ден в елитно заведение. На купона са се събрали куп бизнесмени и приятели на някогашната рап звезда.

Реклама

Къде за да разсее слуховете, че щерката му е бременна, къде неволно, Ванко 1 качи снимка на него и дъщеря му. От фотоса ясно си личи, че знойната Ивана няма коремче, камо ли наедряло, както се твърдеше в редица сайтове. А е в топформа и изглежда не чака бебе от иконата, както бе кръстен Георгиев от Валери Божинов.

Слухове, че Благой чака дете, не спират от години. По време на брака му с предната му жена - Полина, "новината", че Георгиев ще става татко, отново се появи на няколко пъти. И тогава обаче Благой реши да замълчи и да не обели и дума по темата, както прави и сега.

Джизъса има четири деца от три различни жени. Първите две - Йоана и Давид, са от любовта му с гимнастичката Христина Витанова. Спортистката обаче би шута на Благо заради постоянните му изневери.

Третото дете на Благой е от връзката му с татарката Есмер Омерова. Двамата се залюбиха по време на престоя на Георгиев в Русия като футболист. Детето се казва Елай.

Четвъртата засега рожба на Благо отново е мъжка. Тя е от Златка Райкова и носи неговото име - Благой-младши.

Четете още

Благо Джизъса отиде на СПА в жегата

Благо Джизъса отиде на СПА в жегата

Благо Джизъса си мие зъбите по пет пъти на ден, кара и гаджетата си

Благо Джизъса си мие зъбите по пет пъти на ден, кара и гаджетата си

Реклама
Реклама
Реклама