Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17675267 www.bgdnes.bg

Да го правим тримата! Лидия и Ивка Бейбе в любовен триъгълник

*Новите фаворитки на Азис в разправия за мъж

*Интернет звездата иска тройка с певицата и гаджето й

В любовен секстриъгълник се забъркаха фолкпевицата Лидия, гаджето й Наско Колев и интернет сензацията Ивка Бейбе. Виновна за това е последната, която иска да се набута в тройка в кревата с Лидия и нейната половинка. Попфолк певицата обаче брани своя Наско и отказва подобни изстъпления.

За цялата тази драма се разбра от самата Лидия. Тя публикува пост, в който обяснява, как Ивката й е пратила поканата чрез песента на Азис и Тони Стораро "Да го правим тримата". Парчето на песента ясно говори за какво става дума и Лидия веднага схвана идеята на Ивка. Певицата обаче не е фенка на това да има повече от един партньор в леглото си.

Реклама

"Поласкана съм", отговаря учтиво Лидия на предложението, след което отрязва мераците на Ивка.

"Не знаеш ли, че един Телец не споделя?", пита чалга певицата, ясно показвайки, че няма никакво намерение да дели гаджето си с когото и да било.

Лидия има право да се страхува, защото, ако се окаже в едно легло с Ивка, гаджето й Наско може да я разлюби и да отиде при разтропаната блогърка.

Връзката между Лидия и избраникът й съвсем не е безоблачна. Първоначално и двамата дълго криха, че са двойка, а когато това най-накрая стана ясно, започнаха да се разделят и събират като в турски сериал. Съвсем доскоро двамата уж бяха разделени, след което се разбра, че отново са заедно. Щом и сега не си дава Наското, очевидно Лидия държи на него и не иска да го споделя с никой друг.

Самата Ивка е известна с провокативното си държание и интервютата с известни личности, които прави. Мадамата се е подложила на няколко хирургически операции, като си сложи силикон и си резна нослето. Не е ясно какво точно е провокирало сексуалния интерес на Ивката към певицата и приятеля й и защо ги кани да си правят тройка, но е възможно това да е просто рекламен трик, с който влогърката да търси повече внимание.

Освен младия рапър Лидия и Ивка имат и още една звезда, за която се надпреварват - Азис. И двете взривиха мрежите, след като се целунаха с Краля на попфолка - едната в дискотека, другата в музикален клип. Ивка я е яд, че има и друго момиче, което е целувал Костинбродския славей. "Коя беше първата ти целувка, с мене или с Лидия", пита Ивка Азис. "С тебе, но с Лидия целувката беше по-дълга", признава си Васко.

Четете още

ТРАНСФОРМАЦИЯ! Ивка Бейбе си оперира носа

ТРАНСФОРМАЦИЯ! Ивка Бейбе си оперира носа

Азис обещава да меси баница с Ивка Бейбе

Азис обещава да меси баница с Ивка Бейбе

Реклама
Реклама
Реклама