Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17684484 www.bgdnes.bg

Рълев от "Игри на волята" стана фитнес шампион

  • Мачка конкуренцията в студентските игри на УНСС 
  • Печели в комплект със секси гаджето си Ивайла 

Рълев от "Игри на волята" се окичи със златен медал! Мъжагата отвя конкуренцията в студентските игри на УНСС в дисциплината "Фитнес" и триумфира с най-голямото отличие.

Реклама

Наред с това в спортните игри на Университета за национално и световно стопанство, в което учи Николай Рълев, победител в отборната надпревара стана и секси гаджето му Ивайла. Двамата гордо позираха след своята победа със златните си отличия и страстно целувайки се пред обектива.

"Удвоете победата, удвоете радостта", написа щастливата Ивайла под снимките с гаджето й, което не успя да направи кой знае какво в последния сезон на риалити формата.

Николай Рълев от Симитли е малкият брат на победителя в "Игри на волята" - зъботехника Иван Рълев. За него важното е да е по-смирен, да знае кога да говори и да порасне по-бързо, защото това, което е бил в началото на играта, не е било това, което трябва да види един зрител.

"За да излезеш в национална телевизия, ти трябва да даваш някакъв правилен пример, който аз не го дадох. Хоби ми е да тренирам хората, да ги мотивирам", разказва състезателят след краткия престой на плажа в Царево, където протичат снимките на риалити предаването.

По професия Рълев е финансов консултант.

"Откакто излязох от "Игри на волята", вече нямам никакви притеснения да говоря пред камера, пред публика и стигнах до позицията мениджър, която за моите години е, бих казал, доста добра", споделя още Николай Рълев.

Реклама

Според него да си финансов мениджър е трудно, защото трябва да се докоснеш до човека и трябва да направиш най-доброто за него.

"С това, което предлагам като услуга, помагам на хората в професионален и личен план", казва състезателят.

Николай Рълев дебютира на 19 години в "Игри на волята" без никаква стратегия за участието за разлика от своя брат Иван, който триумфира накрая. А след победата на баткото сега и Николай може да се похвали със своя победа.

Четете още

Рълев от "Игри на волята" ЗАБИ секси мацка

Рълев от "Игри на волята" ЗАБИ секси мацка

Рълев от "Игри на волята" с изповед: ИЗНЕВЕРИХ на бившата си, разделих се с Денислава заради мъжете край нея

Рълев от "Игри на волята" с изповед: ИЗНЕВЕРИХ на бившата си, разделих се с Денислава заради мъжете край нея

Реклама
Реклама
Реклама