Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17685683 www.bgdnes.bg

Ергенка каза тежката си дума за участничките от тази година

Валерия не иска да си губи времето да гледа предаването, Джия е потресена от момичетата

"Този сезон ергенките са по-глупави!" Това сподели участничката в миналогодишния "Ергенът" Ивелина пред "България Днес". В един от последните епизоди на предаването на участничките им се наложи да отговарят на въпроси за обща култура. Ергенките не се представиха, меко казано, особено добре. Един въпрос от към предизвика вълна от коментари и критики към момичетата: "Какъв вид република е България?", на който почти всяка една от участничките отговори грешно.

Реклама

"Точно заради това, че са по-глупави, виждаме техните образи да са толкова разгърнати. Има приказка, че глупавият човек не му пука много какво ще каже, как ще изглежда, докато по-интелигентните хора, както в нашия сезон, се притесняват да не бъдат осъдени по някакъв начин", допълни художничката, която вижда че казусът с глупостта не е само в малкия екран, а се вихри и на държавно ниво: "Това е и проблемът в нашата държава, защото се оказва че по-глупавите ни управляват", категорична е Ивелина.

Съвсем скоро тя ще открие изложба с име "Ефирни послания", в която ще представи новите си творби.

Въпреки изцепката на дамите в ефир бившата участничка изпитва и съчувствие към тях: "Мога да ги оправдая, че са се изложили до някаква степен, ако те наистина са се притеснявали пред камери. Аз съм чувствителен човек и знам какво е да си пред камерите в този формат. Можеше да се постараят малко повече, но в крайна сметка, както казва Маги, по-добре да сме добри хора, отколкото да сме най-учените".

Друга бивша ергенка е на мнението, че момичетата от този сезон е нормално да получават хейт.

"Естествено, че е заслужен този хейт", сподели тя пред нас и добави: "Написали са страшни глупости".

Печелившата на миналия сезон Валерия разкри, че не следи предаването изкъсо. "Не съм го гледала последния епизод и не мога да коментирам. Не мога да отделя 3 часа да гледам", казва половинката на пианиста на Евгени.

Четете още

СЕКС в "Ергенът"?! Алек НАТИСКА Валерия в морето, тя: имаше проникване

СЕКС в "Ергенът"?! Алек НАТИСКА Валерия в морето, тя: имаше проникване

Победителката от "Ергенът" влюбва Божана с торта

Победителката от "Ергенът" влюбва Божана с торта

Реклама