Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17697594 www.bgdnes.bg

Емануела заби поредно гадже, крие го

Пак е влюбена и се носи на крилете на любовта

Връзката на певицата обаче не е е с бившия й партньор в "Денсинг старс"

Ново гадже си има Емануела! Певицата пак е влюбена и се носи на крилете на любовта. За това разкри самата изпълнителка.

Секси силиконката показа как е изненадана от новото си гадже по време на ваканция. Двойката е край морето, а Емануела получава огромен букет от рози.

Реклама

По-късно на плажа пък избраникът на певицата изписва името й върху пясъка. Къде точно почива новата звездна двойка, не става ясно, но е видно, че е на скъпа и екзотична дестинация.

Клюкарите веднага решиха, че Емануела е забегнала на топло с бившия си партньор от "Денсинг старс" Иван Карастоянов. За двамата упорито се говореше, че имат нещо повече. А слуховете се нажежиха, след като продукцията в един момент смени партньора на певицата в танцувалното шоу.

Според информация на "България Днес" обаче Емануела няма авантюра с Иван. Тя е влюбена в доста заможен господин, но все още не иска да афишира връзката им. Заедно били от няколко месеца, издават близки до певицата. Допреди снимките на Емануела в социалната мрежа за гаджето на певицата знаели едва малцина. Причината - изпълнителката искала да пази личния си живот в тайна. Дори споделяла, че няма намерение да показва новото си гадже - той и без това не искал излишна публичност.

Четете още

Емануела с КУЛТОВА песен за майката на Мартин Елвиса от "Игри на Волята"

Емануела с КУЛТОВА песен за майката на Мартин Елвиса от "Игри на Волята"

Емануела и Натали Трифонова първи дружки

Емануела и Натали Трифонова първи дружки

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама