Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17704627 www.bgdnes.bg

Маестрото и младата му жена Виктория се натискат в автобус (ексклузивни снимки)

Отпътуваха на романтична почивка в Неапол

Евгени Димитров и водещата по Би Ти Ви Виктория Готева се целуват и гушкат като млади гаджета 

Евгени Димитров-Маестрото и младата му съпруга Виктория Готева се целуват и гушкат в автобус, видя "България Днес".

Реклама

Музикантът на Слави Трифонов и водещата на новините по Би Ти Ви са хванати да интимничат на летището в столицата. Още в салона за изчакване пред изхода младоженците на по-малко от година започват с целувките, милувките и продължителните гушкания. Впоследствие опасната им близост продължава и в рейса, който отвежда пътниците към самолета.

Романтичната история се разиграва в петък вечерта миналата седмица, а Маестрото и младата журналистка се качват на самолета за южния италианския град Неапол. Пътници предполагат, че двамата заминават за Ботуша на романтична ваканция, която вероятно продължава кратко, тъй като и двамата имат натоварена програма от професионални ангажименти.

Видимо и двамата изглеждат много щастливи, а че още са силно влюбени, си личи и отдалеч. Евгени и Виктория не се притесняват от хорските погледи и смело показват любовта си.

Връзката между Димитров и новинарката от Би Ти Ви е от четири години насам. В средата на юни миналата година двамата сключиха брак на романтична морска сватба, обкръжени само с най-близките си хора.

Виктория изключително рядко споделя неща от личния си живот. Казва, че предпочита работата й като журналист да е на преден план, а личният й живот да си остане за близките.

Реклама

Двамата с Евгени се познават отдавна, но си стават по-близки по време на пандемията.

Между дежурствата в нюзрума на Би Ти Ви журналистката успява да намери време и за ново хоби - пианото, а неин учител е именно Маестрото.

"Няма да коментираме нищо за личния ни живот. Това, което има като информация, е достатъчно. Моля да уважите личното ни пространство", споделя Евгени по повод тайнствената си сватба, която изненада мнозина през миналата година.

Музикантът има три деца от различни жени, но само за първата - художничката и певица Мишел от Бургас, се е женил през 90-те. За Евгени това е втори брак, докато за Виктория, която е 27 години по-млада от него, това е първо "Горчиво".

"Моята формула за успех е труд, упоритост, смелост и любов. Добавям и късмета да срещнеш по пътя си хора, които да оценят усилията ти. Всички ние работим с езика и трябва да го познаваме и използваме много добре", казва младата журналистка Виктория Готева, която в момента чете новините в телевизията.

Евгени Димитров бе част от Би Ти Ви преди години, а в момента е директор на телевизия "7/8".

Маестрото е един от най-важните хора в екипа на Слави Трифонов. Именно Дългия го подкрепя не само в професията, но и в личния му живот.

"Да създаваш или да слушаш музика, всъщност означава да я "преживяваш", а не да я "разбираш". Защото музиката не може да бъде обхваната от ума, може да бъде разбрана само от сърцето", казва музикантът, който покрай младата си любима намира време и за пътувания.

Наскоро стана ясно, че Маестрото и част от екипа на Слави Трифонов се завръщат в Би Ти Ви. В телевизията на съпругата си Евгени ще прави шоуто "Бягство към победата".

"Станаха почти 5 години, откакто не сме част от Би Ти Ви. Сега нещата са променени и по отношение на мениджмънта, и по отношение на хората, които се занимават с програмата. Някак си естествено се случи. Да кажа, че не съм поддържал никакви контакти през тези години, не мога. Най-хубавите ни 19 години от живота минаха в тази телевизия. Ние сме от първата година, от самото начало в Би Ти Ви. С хора от екипа на телевизията сме правили не само "Шоуто на Слави", а и голяма част от проектите, които сме изпълнявали за Би Ти Ви. Имаме толкова много общи спомени. Това не е нещо, което можеш да зачеркнеш. Това е професионален път. Имали сме 19 години съвместна работа с изключителни проекти. Смея да твърдя, че нещата, които сме правили, са имали огромен успех", заяви в интервю за "24 часа" Димитров.

Четете още

Евгени Димитров - Маестро: Слави не се връща в БиТиВи, но няма проблеми нашият екип да се завърне

Евгени Димитров - Маестро: Слави не се връща в БиТиВи, но няма проблеми нашият екип да се завърне

Синът на Маестрото го задмина

Синът на Маестрото го задмина

Реклама
Реклама
Реклама