Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17707081 www.bgdnes.bg

Диана Димитрова: Спирам с актьорството заради рисуването

За да се отдаде изцяло на рисуването

Повече няма да се снима във филми и да излиза на сцената

Диана Димитрова слиза от сцената!

Звездата от "Откраднат живот" преустановява кариерата си на актриса. Причината - любовта към другата й голяма страст - рисуването.

"Взех решение да се откажа от актьорството - сподели пред "България Днес" Димитрова. - Започвам ново начало. Наскоро ме приеха в една от най-добрите академии в света за 3D и 2D анимация. Лично сама реших да поема по този път. Не е заради скандали или нещо друго", каза още пред вестника Димитрова на въпрос дали краят на кариерата й е свързан по някакъв начин с Юлиан Вергов. Както е известно, Димитрова даде на съд колегата си. Актрисата твърдеше, че е била пребита от Вергов. И се показа със синини по лицето, тялото.

Реклама

Последното представление на Диана в театъра е на Ирина от постановката "Тютюн".

"Не ме виждате никъде по телевизията, защото отказвам участия", уточни още Димитрова.

Брюнетката рисува открай време. Първо започва като хоби. По-късно се стига дотам, че прави и изложби. А накрая се сбъдва голямата й мечта - да се учи на рисуване от най-добрите в най-престижната академия.

На изпроводяк на кариерата си като актриса Димитрова реши да разкрие редица мръсни тайни на гилдията.

"Чух какви ли не слуховете по мой адрес, които реално се разпространяват в актьорската гилдия от "дами". Разбрах, че преди години съм родила и съм изоставила детето си в дом. Една колежка директно ме попита, видимо глътнала няколко уискита: Диана, кажи за детето! Доста се посмях, но тя беше сериозна и перманентно пияна и искаше да знае", завършва Диана.

Четете още

Диана Димитрова: Напускам театъра и киното

Диана Димитрова: Напускам театъра и киното

Актрисата Диана Димитрова: Аз остарявам, дядо ми се подмладява!

Актрисата Диана Димитрова: Аз остарявам, дядо ми се подмладява!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама