Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17731203 www.bgdnes.bg

Милица Гладнишка: Насила дойдох в "Аз обичам България"

Две очарователни актриси - Милица Гладнишка и Нона Йотова, ще връхлетят на сцената на „Аз обичам България" с отбора на Александър Кадиев - този петък от 20:00 ч. по bTV, за една весела, динамична и абсолютно артистична игра. Капитан Камен Алипиев – Кедъра ще „отвърне на удара" с не по-малко страстните, в готвенето и в игрите - Chef Илиан Кустев и инфлуенсърката Бояна Маринова. В така сформираните отбори още в първите секунди на

играта ще се разразят неочаквани словесни схватки, шеги, спорове и закачки, които няма да утихнат, а напротив – ще ескалират през целия епизод, чак до неговия неочакван финал.

Реклама

„Кой да знае, че пак ще се съберем и то толкова скоро!?", ще посрещне с усмивка Милица Гладнишка в отбора си капитан Кадиев. „Аз насила дойдох ..., но пък много обичам България и тази игра, и смятам, че има много неща, с които да се гордеем!" ще отговори актрисата в типичния си стил. „Сега ще видим кон боб яде ли?", ще се закани в началото на играта и Chef Кустев, и през глава ще се хвърли в играта, не на сто, а на хиляда процента. Тенекия българско

сирене ще е наградата за победителите в новия епизод, а кой ще я грабне с много знания за

родината, с хитрост, бързина и доза късмет – зрителите предстои да разберат.

„Чичо ми е работил в АЕЦ, а аз не знам къде е Козлодуй!", ще се ядоса Милица Гладнишка след един от въпросите, а Кедъра и Кустев ще са почти на едно мнение по въпроса, дали им куца географията или пък геометрията.

И този петък Сашо Кадиев ще си намира поводи „да се сърди", като този път „проблемът му" ще е технически – с бутона. Много скоро ще се окаже, че Chef Кустев е не по-малко емоционален и страстен в играта от Кадиев, и още по време на една от първите игри ще предизвика истинска суматоха в „Аз обичам България".

„Ами, малко са ни агресивни гостите", ще се извини с усмивка на присъстващите, водещата Алекс Сърчаджиева, а за да успокои страстите ще изненада участниците с вълнуващ гост в „Героите сред нас", с неразгадаеми диалекти и страхотни музикални загадки, на които всички ще танцуват.

 Коя от актрисите ще се окаже „желязна" в играта „Машина на времето" и какво ще си спечели в една от кутиите известният Chef, ще стане ясно в петък вечерта, а кой ще спечели 50 точки в „Колелото на съдбата" и колко забавни лични истории ще излязат наяве – ще стане ясно само в новия супер забавен епизод на „Аз обичам България" – в петък от 20:00 ч. по bTV.

Четете още

Приятелка спасява от безпаричие Милица Гладнишка

Приятелка спасява от безпаричие Милица Гладнишка

НЯМА МЪРДАНЕ! Сашо Кадиев пак се уреди като водещ

НЯМА МЪРДАНЕ! Сашо Кадиев пак се уреди като водещ

Милица Гладнишка откровена: Станах едно малко ЗЛО същество, липсва ми алкохол в "Кой да знае"

Милица Гладнишка откровена: Станах едно малко ЗЛО същество, липсва ми алкохол в "Кой да знае"

Нона Йотова: Мога да си ОБЛИЖА стъпалото!

Нона Йотова: Мога да си ОБЛИЖА стъпалото!

Реклама
Реклама
Реклама