Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17744513 www.bgdnes.bg

Ники Илиев пред "България Днес": Спряхме да се караме със Саня!

Оставих я да ме режисира и съм много горд с нея, казва актьорът 

Доли ЛУКАНОВА

Край на караниците между Саня Борисова и Ники Илиев! Напрежението между актьорите е напълно в миналото.

След бурна любов, един брак и един развод днес двамата са близки приятели. Дори споделят общи творчески проекти. Освен актьорска кариера Илиев се справя чудесно и като режисьор, а съвсем наскоро бившата му половинка пое по същия път. Саня дори покани Ники да изиграе роля в дебютния й филм "Никога не е просто секс".

Реклама

"Беше малко странно в началото и имаше напрежение, защото започнах да давам акъл и да поемам режисурата за моите сцени. Тя ми каза: "Моля те, недей! Отнема ми много енергия да те убеждавам и теб, така че недей да ми се бъркаш точно сега." Странно е да пуснеш контрола, но я оставих да ме режисира", споделя пред "България Днес" Ники Илиев за първите моменти от снимачната площадка.

Новият филм е направен изключително бързо. От идеята до излизането му по кината на 10 май минава само година и половина. Ники Илиев до голяма степен помага на светлокосата красавица в първите й стъпки като режисьор. Не пести съвети, мнение, контакти и каквото е необходимо.

"Горд съм със Саня! Знам колко е сложно да се прави частен филм в България и тя се справи", допълва актьорът.

Четири години са минали от официалния развод на Саня и Ники и цели шест - откакто двойката спря да дели общо жилище. Въпреки това нито тя се е похвалила публично с нова официална връзка, нито той. Периодично се появяват слухове за афери и на двамата, но никоя тяхна тръпка до момента не се е задълбочавала дотолкова, че да я обявят в публичното пространство.

Ники и Саня се запознават на снимачната площадка на някогашния сериал "Забранена любов" и сключват брак през 2012 г. Доскоро никой от тях не говореше за причините за раздялата им. Това мълчание беше нарушено от Илиев, който призна, че поема отговорност за края на връзката им. Въпреки всичко една от най-обсъжданите светски двойки успява да запази добрия тон помежду си и да поддържат добро приятелство. Актьорът смята Саня за най-близкия си човек след родителите му. Макар да не са заедно, я чувства като своя спътница и се чуват почти всеки ден.

За предстоящите великденски празници Илиев не е планирал нищо специално. По-скоро ще се отдаде на работа, тъй като с колегата му и добър приятел Башар Рахал отново готвят общ проект.

Реклама

"Ще се видим в неговата вила, за да обсъдим нещата. Вероятно ще се сборим с по едно яйце, но празничните дни ще минат по-скоро работно", допълва актьорът.

Съвсем наскоро Илиев успя да сбъдне и една своя детска мечта, а именно да влезе в ролята на Робин Худ в нова постановка.

"Казват, че мъжете си оставаме момчета винаги. Не знам дали е така, но като малък филмът с Кевин Костнър за Робин Худ ми беше един от любимите, както и книгата на Роджър Грийн. Така че спокойно мога да кажа, че това си е една сбъдната детска мечта", категоричен е Ники.

Четете още

Башар Рахал към Ники Илиев: Ало, ще целувам Саня

Башар Рахал към Ники Илиев: Ало, ще целувам Саня

Саня Борисова: Благодарна съм, че Ники Илиев скъса с мен

Саня Борисова: Благодарна съм, че Ники Илиев скъса с мен

Реклама
Реклама
Реклама