Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17750213 www.bgdnes.bg

Елвира Георгиева: Двамата ми съпрузи са доста близки, харесаха се

"Те се харесаха двамата и никой не искаше да нарани никого. Те бяха доста близки, исках да се разбираме. До ден днешен сме си много близки"

Това разкри в "Събуди се" поп певицата Елвира Георгиева. 

Малко са хората, които сами разказват любовните си истории, но Елвира Георгиева не крие за скандалния любовен триъгълник, в който попаднала малко след като се омъжила за първия си съпруг.

Реклама

Владимир Наумов Елвира среща още в началото на кариерата си.

"Аз бях 23 годишна, когато се срещнах с него. Той ми беше като баща, като учител, духовен учител, всичко беше той за мен", разказа изпълнителката.

Наумов бързо става автор на музиката и аранжиментите на повечето й песни и неин мениджър.

Изведнъж обаче, Елвира среща любовта там, където не е очаквала.

"Всичко се промени! Не съм очаквала, че толквоа голям завой ще направя!", разказа за срещата с втория си съпруг тя.

Двамата се запознават като лекар и пациент - тя отива на консултация и... се влюбва в доктора. По това време е омъжена за Владимир Наумов.

"Аз много обичах предишния си съпруг, той беше всичко за мен, но душата ми искаше да преживее нещо ново. Отидох при Ники като пациент и се влюбих, което вероятно е нормално след 17-годишен брак", признава певицата.

Тя винаги е казвала, че дължи всичко на първия си мъж, който я превръща от провинциално момиче в звезда на естрадата и харесва не само пеенето, а и душата й.

В интерес на истината, съпругът е този, който допринася за запознанството на жена си с доктора. Когато тя решава да уголеми бюста си, той напълно одобрява и двамата отиват заедно на консултация в няколко клиники. Избират тази на д-р Георгиев, а след операцията и последвалите консултации певицата разбира, че е хлътнала по хирурга. Признава го на мъжа си, а той й казва, че няма нищо лошо в това да е влюбена и че трябва да преживее чувството си. И че винаги ще бъде до нея. Дори се среща със своя съперник, за да го убеди, че е човек над тези неща.

Реклама

Получила картбланш, Елвира започва да се среща официално с новия мъж в живота си и все по-често да остава при него, докато продължава да работи и да ходи по участия с предишния. Понякога тримата пътуват заедно, което учудва околните. Така нещата продължават шест години, през които никой не отваря дума за развод, макар на практика певицата вече да живее с доктора.

Накрая съпругът е този, който поставя въпроса да уредят нещата юридически и за пред хората. Една година по-късно, през 2005 г., Елвира подписва граждански брак с доктора на скромна церемония с двама свидетели. Единият от тях е бившият й съпруг Владимир. Именно от този момент тя решава да прекрати певческата си кариера.

Четете още

Елвира яде месо само във вторник и събота

Елвира яде месо само във вторник и събота

Новата звезда Елвира Краснобаева: Мечтая за злато от олимпиада

Новата звезда Елвира Краснобаева: Мечтая за злато от олимпиада

Реклама
Реклама
Реклама