Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17795381 www.bgdnes.bg

Ето коя звезда на "Ливърпул" забърса щерката на Джъд Лоу

Трент Александър-Арнолд бе спряган за гадже на Дуа Липа

Футболната звезда на Англия и "Ливърпул" Трент Александър-Арнолд е забил дъщерята на актьора Джъд Лоу - Айрис.

Източник на "Сън" казва, че дуото, което се срещна миналия месец за снимки на модна агенция, е "развълнувано да види накъде отиват нещата". 23-годишната Айрис и 25-годишният Трент вече дори бяха щракнати от папараци в Лондон. 

Реклама

Източник от модните среди издава: "Те се разбраха веднага, размениха си номерата и започнаха да се следват един друг в социалните мрежи. Оттогава те редовно пишат и се опознават."

Двамата се уговорили да отидат на първа среща в Лондон във вторник, след като Трент получи няколко дни почивка. Източникът продължава: "Айрис живее в Лондон, а Трент беше в столицата след мач през уикенда срещу "Уест Хям". Те си уредиха доста импровизирано да се срещнат на кафе - смути в случая на Трент, и да се разходят из пазара Портобело".

Трент се превърна в известно име като титулярен играч на "Ливърпул" и националния тим на Англия. 

Но Айрис за първи път привлече общественото внимание, когато бе едва на две години, когато по невнимание взе таблетка екстази в лондонски клуб. Тя беше присъствала на рожден ден на приятел, когато мама Сейди я видяла да поглъща хапчето. Тя беше откарана в болница и за щастие не бяха нанесени щети - въпреки че клубът беше почти затворен. 

Оттогава Айрис тихо си изкова собствения път на кариера като модел и актриса. След като завърши моден колеж, чиито възпитаници включват Стела Маккартни, Палома Фейт и Александър Маккуин, тя прави своя филмов дебют през 2016 г. заедно с майка си.

През 2021 г. Айрис смело обръсна косата си за роля в шестсерийния пънк сериал на Дани Бойл "Пистолет". В деня, в който си обръснах главата, промених живота си. 

Айрис мълчи за любовния си живот, но нейна приятелка казва, че излизала с момче, което срещнала в училище, и дори го завела в Италия, където баща й снимал.

Междувременно Трент е свързван с друга суперзвезда - Дуа Липа.

Четете още

Футболните звезди на Англия купонясват с пиячка с мацки

Футболните звезди на Англия купонясват с пиячка с мацки

Трент и Цимикас сложиха шлемове

Трент и Цимикас сложиха шлемове

Реклама
Реклама
Реклама