Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17809360 www.bgdnes.bg

Секси румънката Мадалина проговори за раздялата с Гришо

Двамата се познавали шест години

Мадалина Геня най-накрая проговори за раздялата си с Григор Димитров. Направи го повече от половин година след края на връзката си с тенисиста в чат с феновете си в инстаграм

Последовател за пореден път й зададе въпрос за българина. Геня реши да внесе яснота за първи път след раздялата им.

Реклама

"Усещам, че е подходящият момент да изясня, се с Григор сме решили да тръгнем по различни пътища – написа Мадалина. – Моля, уважавайте нашата неприкосновеност и не вярвайте на това, което четете по медиите. Много съм благодарна за времето, което прекарахме заедно като скъпи приятели и партньори през последните 6 години. Поради нашите натоварени графици, събития и отговорности – беше най-добре да продължим напред."

От отговора й стана ясно, че двамата са се познавали доста преди началото на връзката им, написа hotsport.bg. Били са приятели 6 години. Че са заедно се разбра миналата година по същото време, когато Мадалина се появи в ложата на Григор на турнира в Мадрид. След това двамата потвърдиха отношенията си на рождения ден на Димитров с гореща фотосесия.

Според запознати, именно моделката и актриса е била причината Гришо да се раздели с Лолита Османова. Връзката й с българина бе страстна, но приключи след едва няколко месеца.

Сега актрисата разкри какво търси в един мъж.

"Голямо сърце! Това е", категорична е румънката. И добави, че в момента е сингъл.

Четете още

ЗАГАДКА! Питат Лолита дали е с Гришо, тя мълчи

ЗАГАДКА! Питат Лолита дали е с Гришо, тя мълчи

Мадалина дразни Гришо със Синер

Мадалина дразни Гришо със Синер

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама