Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17810655 www.bgdnes.bg

Галена пак кърка на сцената

Вдига наздравици с фенове 

Пиенето и музиката ни обединяват, заключи философски фолкпевицата

Фолкаджийката Галена отново пие на сцената.

Вече повече от десетилетие чалга дивата има коронен номер по време на участие - да си казва наздраве с феновете и след това да пие на екс шотове с алкохол.

При последната й високоградусова изява Галена удря питието, преди да запее поредния си хит, и вероятно така си вдига настроението. "Пиенето и музиката ни обединяват", заявява мъдро изпълнителката, докато държи чашата в ръка. В един момент Галена вдига високо питието и отправя поздрав към цялото заведение.

Реклама

Фолкпевицата демонстрира висш пилотаж в пиенето на шотове още през 2014 г., след което това се превърна като мания сред колежките й. Преди десетилетка изпълнителката с лекота обръщаше малките коктейли директно на сцената, без дори да използва ръцете си. Галена постави в шах и мат дори и най-умелите пиячи, като захапваше шотовете с уста и изпиваше на екс алкохолните напитки. Фолкпевицата не се свенеше да пие директно на сцената и провокираше въображението на мъжката част от аудиторията. В наши дни поне вече използва ръцете си, като консумира огнената вода.

Представители на чалга бранша неведнъж са признавали, че пийват или преди, или по време на участие, за да имат повече настроение за изявата си на сцената. Най-деен в този ритуал е Константин, който обръща по няколко водни чаши с уиски, докато държи микрофона. Наскоро ДесиСлава и Лорена също се отпуснаха да си кръкнат по време на участие.

ДесиСлава беше изловена с шот с напитка по време на нейна скорошна изява в дискотека в Студентски град в столицата. В малката чаша имаше прозрачна течност, но нейни фенове коментираха, че едва ли става въпрос за вода, а по-вероятно е чашата да е пълна с високоградусово питие. ДесиСлава не изпи огромно количество, а се ограничи да няколко глътки, колкото да си подобри настроението за представянето в нощното заведение.

Лорена пък разчупи участието си в нощен локал, като смело влезе в ролята на барман и наливаше алкохол в малки чашки. Без грам свян чалгаджийката се качи върху бара, разчекна палаво крака и аха бельото й да се види. Докато бесни попфолк ритми гърмяха в дискотеката, Лорена пълнеше чашките, но и разливаше част от огнената вода, която отиваше зян.

Четете още

Галена си взе пудел като онзи с пачките

Галена си взе пудел като онзи с пачките

Галена може да влезе в "Капките"

Галена може да влезе в "Капките"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама