Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17859497 www.bgdnes.bg

Роботи със силиконови гърди атакуват чалгата

*След Алф и Васко Жабата 

*Пищни моми по гащи и извънземна визия хит по фолкзаведенията 

Роботи със силиконови гърди и по долни гащи атакуват чалга!

Не става въпрос за изкуствен интелект, а за съвсем истински момичета, които се преобразяват с извънземна визия във фолкзаведенията.

Робопревъплъщенията са истински хит в момента, като танцьорки по чалготеките пъчат едри бюстове изпод шлемове и костюми. Задължително условие е лицата им да не се виждат, което логично насочва погледите на почерпените гости към интимните области. Момчета също влизат в образите на роботи, но при тях няма голотии, докато при нежния пол силиконовите гърди са основен акцент.

Реклама

Периодично в чалга културата се появяват различни превъплъщения, които нямат нищо общо с кръшния жанр и дори на моменти стоят странно в нощите клубове. Така през миналата година най-популярното извънземно в историята на телевизията - Алф, мяташе кючеци в Студентски град в столицата. Пришълецът от Мелмак активно се включваше в купона, като бясно въртеше задни части на най-пиперливите чалга парчета. Купонджията Алф беше и истински сваляч, като девойките буквално се редяха на опашка за снимка с него, а извънземното не пропускаше възможност да ги гушне. Маскираният като Алф се закачаше с девойки, обикаляше на сцената и създаваше абсолютно извънземна атмосфера.

Месеци по-рано Васко Жабата от вселенския хит "Комбайна вършачка" на оркестър "Камчия" се появи в столичните дискотеки, където забавляваше гостите. Чутовното създание се изявяваше на сцената редом до полуголи момичета в камуфлажно бельо, за които не стана ясно дали пресъздават Цеца Мецата, или са просто танцьорки, привличащи внимание с телата си. Костюмът на Васко Жабата включва гигантска глава с несъразмерни очи, както и тяло, покрито със зелен космат плат. Единствено ръцете, които се подаваха на две места, издаваха, че под костюма има човек, който се впускаше във вихъра на танците.

Четете още

Мики Маус и Васко Жабата купонясват на чалга

Мики Маус и Васко Жабата купонясват на чалга

Алф мята кючеци

Алф мята кючеци

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама