Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17907936 www.bgdnes.bg

Партньорът на Ивет Горанова танцувал и с Мика Стоичкова в "Денсинг старс"

Тодор Атанасов, който помогна на олимпийската ни шампионка да стигне до финала, заработва и като актьор

Минало с Мика Стоичкова е имал партньорът на Ивет Горанова в "Денсинг старс" - Тодор Атанасов. Оказва се, че ще преди 10 години, когато щерката на Камата участва в танцувалното риалити, тя излиза на сцената именно с Тодор. През 2014 г. Атанасов и Мика отпадат рано-рано.

Реклама

10 години по-късно Тодор помага на олимпийската ни шампионка Ивет Горанова да стигне до финала. В спора за отличието тандемът ще спори с Натали Трифонова, Дара и Неделя Щонова заедно с техните партньори. Победителят ще стане ясен тази вечер.

Атанасов и Горанова са единствените, които имат цели 4 победи. Дългокраката Трифонова и Дара са с по 3. Доктор Щонова - с една.

В същото време се оказва, че партньорът на Ивет Горанова не е само танцьор, а и актьор. Геният, който помогна на олимпийската ни шампионка да се класира за финала в риалити формата, участва в редица постановки, установи проверка на "България Днес". В една от тях Тодор дори си партнира с танцувалната половинка на Виктор Стоянов - Михаела Павлова.

"Мислех, че ще изкарам две-три седмици и ще отпадна. Най-големият ми страх беше да не ме отстранят първа, защото танцовите ми умения бяха под нулата", споделя дни преди големия финал олимпийската ни шампионка Горанова.

С постоянство, борбеност и труд Ивет успя да превъзмогне всичко.

"Щастлива съм, че направих неща, които не съм подозирала, че са възможни за мен. Чувствам се по-женствена, а това ме прави много щастлива и удовлетворена. За пръв път мога да кажа, че съм горда със себе си", добави още спортистката.

Реклама
Реклама
Реклама