Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17928162 www.bgdnes.bg

Ирина Флорин: Бях жертва на секстормоз

Страдание от неприлични предложения 

Искат ми секс, пъшкат в слушалката, оплаква се певицата на "Цвят лилав" 

Ирина Флорин се оплака тези дни от... секстормоз! Поп звездата, която прехвърли 60-те, но е с визия на девойка, от известно време насам получавала неприлични предложения по телефона.

"Дали са ми номера за сексуслуги. Звънят ми, предлагат ми секс. Пъшкат ми в слушалката", разкри певицата.

Реклама

Изпълнителката на "Цвят лилав" твърди, че не влизала в словесен контакт с натрапниците, а затваряла или ги блокирала. Как възнамерява да се справи генерално с проблема, тя не посочва. Заради това в гилдията заподозряха, че Флорин си прави пиар. "Всичко това звучи брутално, но показва, че още е търсена и желана", смятат колежки на родената в никополско село гласовитка.

Ирина Флорин не е вулкан на сцената, но в живота е била "муза" на немалко мъже от сой. Преди 10-ина години дори се заговори, че певицата е завъртяла главата на Мариан Вълев-Куката, който тогава бе на гребена на вълната заради звездната си роля в култовия сериал "Под прикритие". Помолена за коментар, Флорин нито потвърди, нито отрече тези слухове. Със сигурност се знае, че в един период "копринената жена" и популярният актьор са много близки. Дали става въпрос за нещо повече от приятелство, остава загадка.

От години е известно, че поп звездата си пада по театъра и по думите й може да гледа някоя особено харесала й се постановка много пъти. Певицата е стара дружка с пеещата актриса Ваня Щерева, майка на младата поп звезда Мила Робърт. На младини двете дори живеят в обща квартира, правят купони и си споделят всичко за любовните завоевания и разочарования. Дългогодишно приятелство свързва Ирина и с известните актриси Койна Русева и Касиел Ноа Ашер, които участват в клипа към песента й "Три".

За сефте тези дни Флорин разкри и как се е сдобила с артпсевдонима, с който вече 22 години е сред водещите имена на родната поп сцена. Истинската фамилия на поп изпълнителката е Костадинова, прекалено прозаична, за да я изстреля към върховете на музикалния Олимп. Неин кръстник в професията, доверява певицата, станал приятел, когото тя нарича загадъчно "Кери".

"Кери ми измисли псевдонима. Започна да ме пита: "Я ми кажи как се казва баба ти, как се казва дядо ти...", спомня си изпълнителката на "Мога".

Ирина му споделила, че дядо й е румънец и се казва Флори. "Много красиво звучи!", възкликнал нейният приятел. "Добре, ама те няма да ми дадат да се прекръстя на Флори. А той ми вика: "Тогава ще го направим Флоринова". Минавам през "Флоринова", след това - през Флорин. И накрая заковах на "Флорин", описва перипетиите си певицата. Тя и досега не се смущава, че през годините този псевдоним често ставал причина да я обявяват за внучка на най-известния български преводач от румънски - вече покойния Сидер Флорин. Дали той е имал претенции към фамилията, историята мълчи.

Ще пее на гей прайда в столицата

Втората най-гореща новина около Ирина Флорин е, че тя е поканена да бъде "носещата" звезда на концерта, с който традиционно се открива гей прайдът в София. Според активисти на ЛГБТИ общността у нас тя е дала съгласие да пее за участниците в прайда. Това циментира позицията на Ирина Флорин като "гей икона" - статут, който тя придоби още в началото на милениума. Приятелските и професионалните й контакти с Мариус Куркински също допринесоха съществено за титулуването на певицата като най-голямата гей френдли в България.

Четете още

Ирина Флорин изби рибата, нае си личен треньор по грижи за кожата

Ирина Флорин изби рибата, нае си личен треньор по грижи за кожата

Подкаст: Провалите на Ирина Флорин - най-добрият й урок

Подкаст: Провалите на Ирина Флорин - най-добрият й урок

Реклама
Реклама
Реклама