Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17938137 www.bgdnes.bg

Бони ЗАХАПА победителката в "Хелс Китчън" Алекс Гърдева

"За мене хората, които са с таланти извън кухнята, са Китодар, Коцето и Тома. За мене останалите не са таланти."

Това заяви фолкпевицата Бони пред "България Днес", която беше на косъм да вземе титлата звезден шампион на "Хелс китчън" тази година. Явно за Бони печелившата Алекс Гърдева не е толкова талантлива извън кухнята.

Реклама

"Талант е освен да можеш да готвиш, да можеш да разсмиваш, да можеш да пееш, да бъдеш истински, да даваш всичко, което можеш, на хората, а не да се възползваш от популярния и талантливия, за да блеснеш, за да получиш, за да победиш", допълни тя.

Фолкпевицата също разкри кой иска да спечели голямата титла. "Моят фаворит е Станислав, тъй като някак си ми стои с по-голяма тежест. Също бях и за Митко, но за жалост той отпадна преди финалите", признава си ромската певица. "В това риалити, когато видиш шеф Ангелов, аз си представям колко стабилен трябва да бъдеш. Ангелов ми е мярката. Той е най-високото ниво като професионалист", допълва Бони, която е много респектирана от звездния шеф. "Освен да видя кулинарните умения, трябва да видя тежестта на участниците", сподели за своите критерии за шампион на предаването.

Бони е доволна, че се сближава с някои от участниците. "Познавах Тома, Китодар, Коцето Калки също, имахме много забавни моменти. Напълно непознати ми бяха останалите участници, тъй като 3 години не съм гледала телевизия. Радвам се, че се запознах с Изи, важно ми е да говоря с хора като нея, защото е на годините на дъщеря ми", разказва музикантката.

Четете още

Бони изля душата си след "Хелс китчън"

Бони изля душата си след "Хелс китчън"

Секси ергенката Алекс надви Бони в "Хелс китчън" и спечели формата! Никой не може да повярва

Секси ергенката Алекс надви Бони в "Хелс китчън" и спечели формата! Никой не може да повярва

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама