Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17962633 www.bgdnes.bg

Владо Зомбори на семейна ваканция в Гърция

След победата в "Капките"

Големият победител в "Като две капки вода" Владимир Зомбори ще заминава за дълга ваканция в Гърция.

Това разкри неговата половинка и спътница в живота Весела Бабинова.

"Още малко остана. Отиваме в Гърция", похвали се жената до Зомбори, която няма търпение най-сетне да се наслади на една почивка с любимите си хора - мъжът й Влади и тяхната малка дъщеричка Йоанна, която се роди през 2020 година.

Реклама

Младото семейство, което е едно от най-одумваните напоследък заради фурора на актьора в имитаторското шоу, ще забегне на юг, за да разпусне след тежките месеци на яко бачкане. Влади бил изморен от изявите си в "Капките", а паралелно с това играе и в редица постановки. Бабинова също имала тежък сезон - в театъра и с грижите за малката им принцеса. Двойката само изчаквала да привършат ангажиментите им в театъра и веднага след това хуквала към Гърция.

Актьорският тандем всяка година си подарява дълга, но и напълно заслужена ваканция. Зомбори и Бабинова си имат тяхно си местенце в съседната ни страна, което не е заселено прекалено много и могат да си отдъхнат, включително от прекалено внимание.

Идеите за ваканциите на семейството на победителя от "Капките" били от неговата половинка. Именно чаровната Весела Бабинова винаги избирала и планирала къде с любимия й да почиват или да ходят на екскурзия.

В същото време съвсем скоро се очаква и развитие по въпроса, който вълнува половин България - ще направи ли кариера и като певец Зомбори. След финала на "Капките" актьорът сподели, че в близките дни ще седне с екипа си и ще обсъдят възможността да запише песен или песни.

Четете още

Зомбори: Дължа на хората да се пробвам като певец

Зомбори: Дължа на хората да се пробвам като певец

Владо Зомбори след победата в "Капките": Ще ми трябва помощ, за да продължа с музиката

Владо Зомбори след победата в "Капките": Ще ми трябва помощ, за да продължа с музиката

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама