Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17969857 www.bgdnes.bg

Синът на Николай Бинев и Домна Ганева се ожени

На 57 години Велизар Бинев се врече за втори път във вярност на любимата Карамфила

На 57 години един от най-популярните български актьори извън страната - Велизар Бинев, сключи брак с любимата си Карамфила Сидерова. Красавицата е по-млада от Бинев и работи като художник. Това е втори брак за Велизар, който преди това бе женен 12 години за балерина. Карамфила има син от предишна връзка, но за нея не е ясно дали тя е била скрепена с брак.

Реклама

57-годишният Велизар е изключително интересен, не само като актьор. Колегите му знаят, че си е партнирал с Бен Кингсли, Харви Кайтел, Антонио Бандерас, Мел Гибсън, Кейт Бекинсейл, Майкъл Кейн, Жулиет Бинош и много други звезди на световното кино. Но по-популярен е като сина на големите български актьори Николай Бинев и Домна Ганева. Велизар е по-малкият им син, а по-възрастният вече не е жив.

"Обожавам да готвя, ходя често по ориенталски пазари, а коктейлите ми са най-голямата страст", споделя Бинев.

От няколко години актьорът е научил, че страда от дислексия, която психоаналитикът му открил. "Но мама и татко никога не разбраха, че я имам, мислеха, че съм мързелив", с усмивка споделя Бинев.

Велизар е бивш водещ и по Би Ти Ви на паранормалното предаване "Може би са те".

"Знам, че има паранормално. Баща ми правеше хороскопи, гледаше и на карти, макар че казваше, че не познава. А майка ми сънуваше и се сбъдваше. Цялата ми рода е пълна с хора с такива способности. Баба ми, майката на баща ми, също гледаше на кафе", признава Бинев.

С Карамфила популярният ни актьор се познава от доста време. Освен талантлива художничка тя е и винтидж специалист, занимава се с мебели и аксесоари. Изучавала е Space Design в НХА. Декупажът влиза в артистичния й арсенал с любопитство и остава едно от най-любимите й неща.

В къщата на двамата влюбени готви основно Велизар, който е майстор на всякакви мастършеф степенни менюта. Карамфила пък стопля сърцето му с картините и виталното си настроение, хвалят ги приятелите им.

Горчиво, да са живи и здрави!

Реклама
Реклама
Реклама