Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17989828 www.bgdnes.bg

"Мис България" Александра Кръстева в Черешката: Обичам да пера в леген, срамежлива съм

"Обичам да пера в леген и от малка съм срамежлива, дори се криех под масата, нищо, че съм "Мис". Никога не съм си мечтала да участвам в конкурси, но ето - случи се".

Това признание направи "Мис България 2022" Александра Кръстева в "Черешката на тортата".

Тази вечер шеф Манчев върна домакините към любими вкусове и спомени от детството със специална задача. Част от най-вкусната надпревара в ефира станаха изпълнителите Таня Боева и Росен Янчев, Мис България 2022 Александра Кръстева и актьорите Рая Пеева и Кирил Недков.

Реклама

"Най-много обичам баница, като бебе съм била доста пълничка около 4 килограма съм се родила. Майка ми ме наричаше: "бахур". Не мога да правя традиционна баница, но мога такава с майонеза", призна красавицата.

Като малка тя обичала да си хапва, а после в училище изведнъж станала злояда. "И съучениците ми ме обиждаха като ме оприличаваха с "дъска", "щъркел" и т.н. Е, вече си мисля, че е по-добре, че съм висока, това ми е плюс", с усмивка сподели Александра.

Ценителите на красотата й останаха изненадани от начина, по който тя пази тънка талия, тъй като доста си похапва и сега.

"Не пазя диети. Сега уча архитектура, влязох в университета с две шестици по математика и по рисуване, така че смятам, че е мит, че миските са глупави", каза Кръстева.

Докато готвеше, шеф Манчев й се ядоса, че във всичко слага майонеза - дори в салатата. "Тя ще е с краставички, маслини, чесън на прах, моркови", разкри Алекс. Шеф готвачът обаче не пропусна да сподели и че през цялото време миската готви без престилка. "Някъде я е забравила сигурно, дано не сложи повече майонеза", допълни с усмивка Манчев.

Второто предложение за вечерта на Кръстева обаче пак бе с майонеза - пилешко руло, а десертът не изненада гостите - шоколадово суфле.

Реклама

При спомена за детството, красавицата си спомни, че един от най-притеснителните моменти за семейството й бил, когато си намазала окото с лепило "Капчица".

"Баща ми имаше работа и аз зад него си натисках, натисках лепилото и то пръсна в очите ми. Настана страшна суматоха, но всичко мина благополучно", призна миската.

Докато тя споделяше моменти от детството, гостите си прехвърляха короната и лентата на "Мис България", а Таня Боева дори подхвърли, че й минавало наум да участва в "Мисис България". "Но не събрах кураж преди време, сега може и да участвам", сподели певицата.

Актрисата Рая Пеева пък издебна момента да зададе въпрос към Александра дали си има гадже.

"Нямам гадже, критериите ми не са високи, но мъжете в днешно време станаха повече жени от нас", отговори й Кръстева, а думите й подхванаха поредната наздравица с пожелание миската да намери любим партньор.

В края на вечерта всички гости дадоха максимални оценки на Александра Кръстева.

Четете още

Певецът Росен Янчев: Станах 211 кг, когато загубих баща си

Певецът Росен Янчев: Станах 211 кг, когато загубих баща си

Таня Боева: 6 часа бях в клинична смърт, не знам как останах жива

Таня Боева: 6 часа бях в клинична смърт, не знам как останах жива

Реклама
Реклама
Реклама