Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17994477 www.bgdnes.bg

Ивана пристана на Сашо Кадиев

Този петък, точно в 20 ч. по bTV започва празничният епизод на „Аз обичам България", посветен на всичко българско и родно и на празника на българската просвета и култура и славянската писменост – 24 май! Вълнуващо начало очаква всички пред екраните със специален музикален поздрав в изпълнение на гайдарски състав от малки и големи, а настроението ще бъде на ниво – от този момент, та чак до финала, в компанията на Алекс Сърчаджиева, Кедъра, Сашо Кадиев и техните весели и неподправени гости.

В отборите се включват певицата на народа – Ивана и нейната бузукарка – Стояна, които ще се състезават достойно и с огромен хъс в отбора на капитан Кадиев. А в отбора на Кедъра в последния за сезона епизод за победата ще се борят шармантната певица Прея и комедийният актьор Даниел Пеев – Дънди, които също ще подходят особено отговорно и емоционално към играта.

Реклама

Наградата и този път ще е традиционно българска – прясно изпечена, вкусна, апетитна баница, а кой отбор ще успее да я грабне на финала – ще стане ясно на 24 май от 20 ч. по bTV.

Още в самото начало Дънди ще се окаже в нелека ситуация пред въпроса къде точно се намира Трън, но това със сигурност ще му е за последен път след специалната лекция по география, която ще му изнесе капитан Кедъра. Певицата на народа – Ивана, също ще има своите „проблеми" и ще негодува, че бутонът й май не работи, докато в същото време бузукарката Стояна няма да губи никакво време за емоции, а съвсем първосигнално ще се окаже с най-многото верни отговори в не една от игрите.

„Героите сред нас" – един от най-вълнуващите и стойностни моменти в „Аз обичам България" – и този петък ще представи изключителен българин със световни постижения, а дали участниците ще познаят кой е той – зрителите предстои да разберат. Едно е сигурно – всички в залата и пред екраните ще се почувстват горди не само при срещата си с него в петъчния епизод, но и гледайки обзорното емоционално видео с всичките достойни герои, гостували в предаването през сезона.

„Хайде малко да се съсредоточим", ще се поскара на отбора си Сашо Кадиев при една от най-трудните игри. В същото време той няма да пропусне да поздрави в типичния си шеговит стил Кедъра с думите: „Браво, за първи път да изиграеш тази игра нормално!".

Четете още

За ЧРД! Сашо Кадиев се обясни в любов на половинката си Ивелина

За ЧРД! Сашо Кадиев се обясни в любов на половинката си Ивелина

Катето Евро към Сашо Кадиев: Сине, ако не бях аз никога,  нямаше да видиш телевизия

Катето Евро към Сашо Кадиев: Сине, ако не бях аз никога, нямаше да видиш телевизия

Сашо Кадиев се майпати с Ергенът: Вече не съм мамин Сашко номер 1

Сашо Кадиев се майпати с Ергенът: Вече не съм мамин Сашко номер 1

Сашо Кадиев: Ламбо ми каза, че от мен актьор няма да излезе

Сашо Кадиев: Ламбо ми каза, че от мен актьор няма да излезе

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама