Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18014766 www.bgdnes.bg

Симона и Митко от "Хелс китчън" вдигат сватба

Шоуто свърши, не и любовта им, Мони Бонбони гордо показва пръстена

Симона и Митко от "Хелс китчън"  обмислят да вдигнат сватба  след края на предаването.

Мони Бонбони, с каквото прозвище се прочу симпатичната родопчанка, и любимият й Димитър затвърдиха, че са истински годеници и любовта между тях процъфтява. Чернокосата брокерка разкри за силната любов между двамата след края на шестия сезон на кулинарното риалити със снимка на двойката, на която Симона позира с годежен пръстен на ръката. Двамата са на разходка в столичната зоологическа градина, а с тях са още една двойка от "Хелс китчън" - победителят Чоткин и неговата годеница Камелия.

Интересното е, че и двете двойки заедно със Станислав и Нели отбелязаха троен телевизионен годеж в ефира на Нова тв на самия финал, организиран от шеф Ангелов. И на трите предложения за брак от мъжката половина в двойките дамите отговориха утвърдително.

Реклама

Зрители обаче избухнаха срещу сълзливите кадри и заподозряха опит за изкуствена конкуренция срещу "Ергенът", който се излъчваше по същото време по Би Ти Ви, а финалът на двете продукции (16 май) беше в един и същи ден в праймтайма. А след невижданото досега в родния ефир сватбено настроение заваляха и купища подигравки, че докато ергенът Алек избягал и зарязал и двете финалистки, в "Хелс китчън" направили не един, а цели три годежа накуп.

Оказва се, че Симона и Митко продължават да градят любовта си и бъдещето им изглежда розово, както това на Чоткин и неговата годеница Камелия. Двамата обмислят и по-сериозни стъпки, щастливи от съдбата, че ги е срещнала в кулинарното риалити, напъствани и мотивирани както от близки и приятели, така и от фенове на предаването. 

Четете още

Симона от "Хелс Китчън" разкри: Искам да стана инвеститор и да...

Симона от "Хелс Китчън" разкри: Искам да стана инвеститор и да...

Култова Симона от "Хелс китчън": Аз съм побъркана!

Култова Симона от "Хелс китчън": Аз съм побъркана!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама