Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18041168 www.bgdnes.bg

Първият ерген на България Виктор ЗАХАПА здраво Алек

Виктор не иска да участва отново в шоуто! 

Сравнява Алек с измамника Ястребовски от "Опасен чар" 

С персонажа измамник на Тодор Колев от класиката "Опасен чар" сравни поведението на ерген номер три, ерген номер едно. Преди това Виктор Стоянов, който участва в първото издание на шоуто и го превърна в хит, обяви, че няма да участва отново в четвъртия сезон.

"Не ме връщайте... моля ви!"

Този апел отправи Виктор към десетки фенове на култовото риалити предаване, които публично поискаха здравенякът с чаровна усмивка и емблематична реплика "колко мило" да се завърне в предаването за новия, четвърти сезон. За него вече тече усилен кастинг, след като шоуто регистрира за трета година огромен интерес, а случващото се с ергена и участничките е любима тема за повсеместно обсъждане.

Реклама

Интересното е, че реакцията на Виктор идва като коментар под видео в социалните мрежи, публикувано от водещия на "Ергенът" Наум Шопов след края на последния сезон, когато Алек заряза по неособено мъжки начин финалистките Маги и Надежда. Това се случи не очи в очи, а с предварително заснето видео под давление на майката на ерген номер 3 Ксения, която отряза русокосите изкушения и повлия на сина си за крайното решение.

"Дали това не беше телевизионният еквивалент на това да се разделиш с някого с текстово съобщение?! Определено не го очаквахме, особено в началото на сезона, когато идвахме насам. Кажете ми вашето мнение", насърчава Наум своите последователи в инстаграм, голяма част от които се втурват да оплюват постъпката на Алек, а друга зове за завръщане на Виктор, който от втория опит да успее да си намери подходящата булка в предаването.

"Гениална идея! Приятен е за гледане, не целуваше всяка, супер беше, а и майка му беше свястна", гласят коментарите.

Самият ерген номер едно Виктор публикува видео заради "засилен интерес относно мнението му за "Ергенът", на което се появява героят на Тодор Колев от култовия филм "Опасен чар" Ястребовски. Посланието на Виктор е недвусмислено - в лентата се разказва за ерген, който омайва лековерни жени с предложения за брак, а след това ги ограбва с "опасен чар". Ловък и хитър, измамникът непрекъснато сменя имената си, като дори успява да заблуди и родната милиция с мнимата си смърт.

Четете още

Ерген №1 не може да устои на торта

Ерген №1 не може да устои на торта

Ергенът започна бизнес в Китай

Ергенът започна бизнес в Китай

Ергенът Виктор става водещ

Ергенът Виктор става водещ

Ергенът Виктор е гадже със секси актриса

Ергенът Виктор е гадже със секси актриса

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама