Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18058634 www.bgdnes.bg

Тони Димитрова намерила Рая в калта

  • Пулсът ми скача на сцената, казва певицата 
  • Няма човек, когото да съм излъгала, прекарала, прецакала и предала, твърди бургазлийката 

Тони Димитрова намерила Рая в калта. Откровението направи любимката на България специално за в. "България Днес". Но Рая не е библейската градина, създадена от Бога, а любимото опашато животинче на гласовитата бургазлийка. То е, както казва стопанката му: "Обикновена порода - никаква, смеска, намерих я, изхвърлена в една кал. Видях снимката й във фейсбук и отидох да я взема от приют. Рая е най-доброто куче на света, голяма любов сме с нея".

Реклама

Изпълнителката на песента "Веднъж се живее" признава, че нито тя, нито домашният й любимец пеят у дома, но се присеща: "Предходното ми куче беше мини пинчерка и беше изключително гласовита, по цял ден пееше".

На 8 юни в зала 1 на НДК Тони Димитрова ще събере почитателите си на концерт, с който ще даде начало на лятното си национално турне. Певицата разказва, че всяка нейна изява се различава от предходната. В репертоара си тя е включила стари любими на публиката песни, без които не може, но и нови парчета. "Аз си измислям и едни такива мои номерца и точно ме сварвате в мига, в който на хартия си описвам всички тези творчески хрумки, за да не ги забравя", признава изпълнителката.

Заради афинитета към сценичните зрелища Тони Димитрова вкарва елементи от изкуството на древногръцката богиня Мелпомена на участия, но внимава да не прекалява, за да не се превърне театралниченето й в халтура. "Затова на сцената ще се появи пишеща машина, има и други реквизити, но нека останат изненада за публиката", издава Тони Димитрова и допълва: "Но сега се сещам, че трябваше да си кръстя концерта "Три за щастие", защото този концерт ще ми е третият за тази година". Не крие, че вярва в щастието, и настоява, че "то съществува навсякъде около и в нас".

Изпълнителката на "Ах, морето", въпреки че изглежда сигурна и спокойна на сцената, споделя, че изживява доста драматично сценичните си трески всеки път преди началото: "Ако ми пипнете пулса, е толкова повишен, че ще се изненадате. Освен това и стомахът винаги ми пари, но тези мои вълнения явно остават невидими за публиката".

Разказва, че никога не е приемала обичта в живота си като даденост, а се е борила за нея. Бори се и за любовта на публиката, защото: "Във всеки момент може да стане обратното и да я загубя. Аз живея за тази обич, затова много си я гладя, много си я галя, коткам си я и не мога без тази любов на хората, тя ми е жизненоважна - като въздуха, храната и водата".

Певицата споделя, че не е главна героиня на песните си, въпреки че почитателите й си мислят, че е: "Когато ме срещнат на улицата, често ми пожелават любов. Защото моите любовни песни са с изключително силни текстове и хората смятат, че аз се раздирам от любовна драма. Истината е, че тези сърдечни емоции, за които пея, са преживени от всички нас и всеки може да се припознае в текстовете ми. В някакъв период от живота си и аз съм имала своите възходи, но и своите падения в любовните емоции, както всеки човек на земята".

На въпроса какво "За тебе хората говорят", Тони Димитрова с радост признава, че повече чува за себе си добри слова, отколкото лоши думи, защото: "Аз съм си постлала така. Но само коминочистачите и клоуните се харесват на всички". Наскоро певицата станала свидетел как една жена казала по неин адрес, че е "страшно надменна", и много се смяла, защото: "Всичко можеш да прикачиш за мен, но точно надменността ми е толкова чужда и далечна. Щастлива съм да чувам за себе си хубави слова и си мисля, че го заслужавам, защото няма човек, когото да съм излъгала, прекарала, прецакала и предала. До този момент съм вървяла по пътя си достойно".

Четете още

Груб преподавател съсипал дъщерята на Тони Димитрова

Груб преподавател съсипал дъщерята на Тони Димитрова

Тони Димитрова: Покойният ми батко ми изпрати братя Аргирови да ме пазят

Тони Димитрова: Покойният ми батко ми изпрати братя Аргирови да ме пазят

ИЗПОВЕД! Тони Димитрова РАЗКРИ какво я разтреперва

ИЗПОВЕД! Тони Димитрова РАЗКРИ какво я разтреперва

Тони Димитрова не прощава на предатели

Тони Димитрова не прощава на предатели

Реклама
Реклама
Реклама