Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18156229 www.bgdnes.bg

Митничарка покани Геро на вечеря в "Скрита самоличност", водещият почервеня

Митническият агент Ангелина се превърна в най-култовия участник в "Скрита самоличност". Пловдивчанката не спря да разсмива със своите разсъждения, като остави и водещия Герасим Георгиев - Геро почервенял. Аги и Геро не спряха да разменят закачки помежду им през играта, а митничарката дори покани актьора на вечеря. Това се случи, докато Ангелина използва жокер, за да огледа отблизо една от самоличностите. Вместо да направи това, тя повика Геро да си поговорят.

"Жената и децата как са вкъщи?", пита го Аги. "Добре са, питат за теб дали си се оправила психически, а аз им казвам "не", отвърна с хумор водещият. След това митничарката покани Геро и семейството му на вечеря, като предложи дъщеря му да гледа нейното дете. "Оглеждай самоличността, аз я гледам повече отколкото теб. За това ли използва жокера си?!", разсмя се Геро.

От осем скрити самоличности Аги позна само една, но има 0 лева в своята сметка след първи кръг. "Нямам късмет и интоиция, изрусявам се от 17-годишна...", обяснява се Ангелина. "Ето къде е била повредата", посече я Геро с хумор, като за утешителна награда й предложи мента, глог и валериана. Вторият кръг стана решаващ за митничарката, която на няколко пъти поиска да се откаже от играта. "За пръв път на митничар му бутам пари и той не иска", каза водещият. Във вторият кръг блондинката позна роднината на скритата самоличност и все пак спечели 14 000 лв. "Няма да гладуваме на вечерята", зарадва се Геро. Зрители на шоуто пък бързо разпознаха Ангелина, която е участвала и в предаването "Сделка или не".

Четете още

Ариа се пусна голичка (СНИМКИ)

Ариа се пусна голичка (СНИМКИ)

(ПАПАРАЦИТЕ Я ЗАЛОВИХА) Фолкаджийката Ариа с охрана и грамаден джип

(ПАПАРАЦИТЕ Я ЗАЛОВИХА) Фолкаджийката Ариа с охрана и грамаден джип

Бившата на Йомов провокира по бикини

Бившата на Йомов провокира по бикини

Не им е зле! Ариа с Цецо Харема на Пукет

Не им е зле! Ариа с Цецо Харема на Пукет

Реклама
Реклама
Реклама