Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18257170 www.bgdnes.bg

Никос Вертис за първи път във Варна

Това лято Варна за първи път ще бъде разтърсена от завладяващите и чувствени песни на гръцката супер звезда. Никос Вертис е най-известната гръцка музикална икона и любим изпълнител на българската публика. На 24 август в Морската градина на Пантеона, варненци и гостите на града за първи път ще се насладят на уникалния тембър на хитмейкъра.

На сцената на красивата морска градина във Варна, гръцката супер звезда ще изпълни както всичките си най-големи хитове, така и някои от новите си песни, под съпровода на собствен оркестър. Неговите хитове, емоционални текстове и невероятна харизма винаги създават незабравимо преживяване за всички присъстващи. Очаква се Никос Вертис да изпълни брилянтите в репертоара си като "An Eisai Ena Asteri", "Thelo na me nioseis" и "S'Agapao", които винаги са последвани от вълнение на женската част от публиката и светлините на мобилните телефони.

Реклама

Концертът на гръцката мега звезда ще бъде представен в невероятната атмосфера на морската градина до Пантеона. Това ще бъде едно различно преживяване и спектакъл, който не е представян досега в България. Организаторите от SKYMUSIC BULGARIA обещават незабравима атмосфера и различно изживяване от това, което сме виждали досега в България.

Резервации за VIP маси и билети за събитието търсете ТУК и ТУК.

Четете още

Деси Банова луда по Никос Вертис

Деси Банова луда по Никос Вертис

Апотеоз за Никос Вертис в България, 17 000 души на концерта му в София (ВИДЕО)

Апотеоз за Никос Вертис в България, 17 000 души на концерта му в София (ВИДЕО)

Реклама
Реклама