Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1833489 www.bgdnes.bg

Руслан Мъйнов горял като факла

Руслан Мъйнов отказвал да се включи в сцени с огън в последния сезон на "Столичани в повече", научи "България Днес".

Страхът на талантливия ни комик се породил още в детството в родната Украйна.
Именно там Мъйнов бил на косъм от смъртта през тийнейджърския си период. Докато живеел в бившия СССР, бесарабският българин на няколко пъти имал сериозни премеждия с огъня. От пламъците щял да загине не само той, но и най-близките му хора. Веднъж Руслан и негов приятел се мотаели около запалена купчина смет в родния си град Измаил. Наблюдавайки огъня, аверът на Мъйнов решил да извади оттам  горящ колан и да го размаха над главата си като ласо. Единият край на колана пернал Руслан през лицето, в резултат на което косата му пламнала като факла.
"Хората наоколо се затекоха да ме гасят и спасяват", спомня си детството Руслан.
В миналото и самият Мъйнов причинявал пожар. Както си играел на двора в родната си къща, подпалил бараката за въглища. Инцидентът здраво стреснал и ядосал родителите му. Особено бесен бил баща му Иван.

Реклама

"Ще ни убиеш бе, серсем!", гневял се таткото.
На Руслан и друг път му е ставало "горещо" в Измаил, Украйна. При едно гостуване на леля си Мая младежът изгорил с ютия лявата си ръка. Госпожата гладела дрехи, а палавият племенник се бутал в ръцете й. Белегът от инцидента още не е зараснал напълно и днес.

"Ето затова казвам, че съм огън човек", майтапил се порасналият комик. Въпреки това е категоричен, че не иска да има повече нищо общо с огньове и пожари.
Случките от детството му толкова са го впечатлили, че комикът категорично отказва да участва в сцени с пламъци.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама