Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1833511 www.bgdnes.bg

Сложиха рога на Станислав Яневски


Стан Яневски, момчето, което стана популярно покрай участието си в холивудския хит "Хари Потър", се раздели с годеницата си Вероника Урумова, научи "България Днес". "Повече никога няма да се обвързвам с неверни жени." Това написа собственоръчно във Фейсбук страницата си красивият актьор, наричан още Тялото.

Вероника и Стан били заедно повече от година и половина, като дори тв звездата бе подарил пръстен с брилянти на половинката си. "Изведнъж всичко рухна. Оказа се, че причината била изневярата й. Тя по принцип си е доста палава и е възможно да е кръшнала", смятат и колегите, с които работи в нощния клуб Урумова.

"Изчерпахме се, връзката ни стана безсмислена. Най-вероятно не съм й бил достатъчен. А и не знам дали няма да продължи да ми изневерява, ако простя дори една нейна забежка. На мен ми трябва сериозна връзка, човек, в когото да съм сигурен", коментира на страницата с виртуалните си приятели верността на жените Яневски, който продължава да се чувства предаден от Вероника. "Това ми е за урок. Вече знам, че никога повече няма да приема на сериозно момиче, което танцува в нощен клуб. Защото винаги е възможно да има и друга професия, за която не знам", категоричен е актьорът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама