Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1833540 www.bgdnes.bg

Гущера мята фасове от БМВ-то

Гущера от "Под прикритие" е свиреп, плашещ левскар, тартор на фен клуба и беше близък на мафиот номер 2 у нас - Иво Андонов. Освен това се оказва, че той е човек, който има нужда от превъзпитаване - хвърля си фасовете на земята като простак.
Единствено топпапараците на "България Днес" уловиха в обективите си срамната постъпка на Гущера. Герасим Гергов, както е истинското име на актьора, бе засечен да мърси околната среда през уикенда в столицата.
Престъпникът от сериала за Джаро се движеше с черен джип БМВ, който много подхожда на екранния му образ. Возилото обаче само прави хвърлянето на фаса още по-грозно. Да беше вървял пеша в район, в който няма кофи за боклук, иди-дойди да мърси. Но да мята цигари от возило, в което има поне два пепелника, си е направо скандално.




36-годишният мъж още не може да се окопити от ролята на гангстер. С черно кожено яке, Герасим бе смъкнал прозореца си докрай и бе провесил тежкарски ръка отвън. Почитателят на Вин Дизел и Ивана гледаше лошо шофьорите в минаващите край него коли. Няма лошо да си репетира за ролята на мафиот, но в името на всичко европейско, нека да не мята фасове. Грозно е!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама